#Love

超多好日!╴黃大仙最有實力師傅【張子萍】

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

我同男朋友準備結婚。有朋友介紹黃大仙張子萍師傅。所以我哋就去黃大仙求簽試下佢先去睇下呢個師傅功力。

 

我求事業簽,男朋友求財運。原來佢解簽係A4紙咁大張,仲問埋我哋出生年月日時寫八字喺簽上面。佢講我男朋友舊年要破財,不過喺歡喜財。講我今年會轉工,喺舊老闆搵我回巢,仲會升職加薪。

佢解完簽講左一句話我哋最好出年生日後100日後結。 我男朋友嘅生日就係農曆8月,張師傳提議我哋農曆12月後結婚, 我好奇問師傅點解,師傳指住我男朋友鼻哥講..因為呢個喺妳最旺夫嘅時間。 所以我哋決定比張師傅同我哋擇日。

 

張師傅擇日收費600蚊, 提供10個結婚日子選擇, 仲有埋過大禮 安床 送好 上頭 搬嫁妝 男方出門時間 新娘入門時間/回門等日子時間。

我哋最初誤會加埋過大禮 安床 搬嫁妝 ….….等等先有10個日子。原來係分開計。

師傅會比10個結婚日子我哋,等我哋決定BIGDAY後先擇埋後面過大禮 安床 上頭 搬嫁妝……一套日子時間

師傅用紅紙印我哋八字出黎講解一下。 再問埋四大長老出生日期。張師傅話擇日要1-2天時間,因為要睇住個八字來揀日子,唔係淨係睇通勝搵通勝好日比我哋,叫我哋留低電話號碼 , 完成擇日就會Whatsapp日子比我哋。

之後師傅用個紅色袋袋起我哋D資料。我望住師傅頭頂掛滿晒一袋袋結婚和改名, 原來佢做好多結婚改名㗎。 

2日後我男朋友就收到張師傅Whatsapp來的10個結婚日子。

我哋男女家商量後決定用張師傅提供的首選日子。於是拿拿臨去問我哋心儀架婚禮場地果日有無位。好彩有位, 於是立刻落訂Book左場地。 當晚就通知張師傅Bigday日子。

兩日後師傅就擇埋 過大禮 安床 上頭 搬嫁妝….….等等日子時間。 張整套資料 whatsapp 我男朋友。

幾日後我哋約左去師傅到攞返套資料,師傅仲同哋解釋一次,好清楚。

我們十分多謝張師傅。

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。