#Beauty

革命性去眼紋機|Megeve beauty最好的療程|唔好錯過之8效眼袋槍

我已經係「輕」熟女年紀,但平時保養同化妝功夫都會做到好足,所以唔少朋友都會羨慕我啲皮膚靚靚,素顏都見到人,但早幾日行街俾個小朋友叫我做「姨姨!」,令我自信心即刻大跌…= =

原來皮膚靚都唔夠,幾好嘅化妝品都好難遮到眼紋同黑眼圈,我一笑嘅時候,眼紋盡出…於是,我就去左Megeve beauty試下佢地好唔好,佢地有革命性嘅去眼紋機 –

|第四代8效眼袋槍|

8效係指:「眼袋、眼紋、眼圏、眼腫、淚溝、眼死皮、眼毛孔、眼下垂。」

呢8樣我都好需要,尤其係眼紋、眼袋同黑眼圈!~呢3樣MIX埋一齊搞到我勁顯老…

Megeve Beauty 第四代8效眼袋槍唔同一般嘅美容院嘅去眼紋機,儀器來自歐洲科研英國BTL研發,絕對有信心成為市面上最值得做嘅去眼紋機!

佢地仲會配合獨家【8效眼肌原液】將8大效力疊加,再加上獨家【8效眼肌膜】將效力滲透及延長,令到效果可以更明顯同維持更耐!

為左恢復青春,今次我就「以眼試機」,去Megeve beauty一探好唔好!

去到Megeve beauty,嗯~環境都唔錯,位置都好方便,一搭港鐵就到,仲有花茶享用。

開始做之前,Megeve beauty美容顧問就會先了解我嘅肌膚狀態同我希望解決嘅肌膚問題等,了解完之後就會分析最適合我嘅療程方案,有啲野唔做分析我都唔知,都幾貼心!~

原來我除左眼紋之外,因為眼部皮膚周邊唔夠水,比較乾,而缺水好容易令血液循環差,造成眼部鬆弛,形成黑眼圈眼紋等,所以8效眼袋槍就好岩我!

做之前首先做一個去除老廢角質,等雙眼肌膚柔軟,做嘅時候可能有微微刺痛,係好正常嘅,因為溶化緊角質,之後再塗上8效眼肌原液,令眼部更容易吸收到精華。

跟住就到個個都問好唔好嘅Megeve beauty皇牌去眼紋機8效眼袋槍喇!

槍頭係眼部每一吋肌膚到都定點加熱,直達46度,以規律性超聲波震動令皮膚細胞擴張,再加上3D環迴立體滲透,每一下來回滾動,都有效直達眼部肌底!

雖然好高能量,但做嘅時候都只係暖暖地,無痛,唔算好大感覺,可能我眼皮厚!XD

做完之後,再敷返個保濕EYE MASK,跟住治療師會幫我人手按摩,令精華營養更吸收!

最強嘅儀器加上人手按摩,機同人嘅配合,令到我一返到屋企,就驚見毛孔收細左,眼角位嘅皺紋都淡左,眼袋黑眼圈都淡左好多,輕輕摸落仲好有彈性,希望可以一直維持落去啦!T_T

仲記得之前去第二到做去眼紋機,做完幾日都無任何效果,今次效果即現,真係超級滿意!果然係革命性嘅去眼紋機啊!

做完最好嘅去眼紋機後,自信心恢復返唔少,希望遲啲見到小朋友唔會再叫我做姨姨啦!

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

Heatianyun72
分享在於快樂,日常源於點滴,記錄生活中每個瞬間,分享玩樂情報。