#Beauty

激光脫面毛最緊要安心!MediLASE 1064及 755全新脫毛科技有效徹底脫清黑色毛髮而不損皮膚!

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

激光脫面毛最緊要安心!MediLASE 1064及 755全新脫毛科技有效徹底脫清黑色毛髮而不損皮膚!

原來激光脫面毛後效果咁滑,上妝會貼咁多

之前唔知自己有好多面毛,直到幫我做開facial 個美容師話我知,其實塊面可以再白啲如果脫左面毛嘅話,睇落仲唔會咁暗啞。

唔知激光脫面毛邊間好,上網做足搜尋資料,搵到MediLASE獨有激光脫毛,佢地今年開始有全球首推Candela嶄新脫毛儀器GentleMax Pro Plus™,配備升級3大效能,專門針對頑固及幼細毛髮,將脫毛技術昇華至極致,讓脫毛從此變得更徹底!

而且已獲美國FDA歐盟CE安全及成效認證,感覺上更可靠!而MediLASE嘅激光脫毛有效徹底脫清黑色毛髮而不損皮膚,我就放心交塊面俾佢哋!

上到去The One分店,環境好大好舒適,仲有唔少打卡位

等緊做評估前都打吓卡先

填完少少個人資料之後,就開始做療程前評估。專業的療程總監,為我詳細說明激光脫毛嘅過程及了解我有無藥物敏感等等。

完成4個科學化步驟評估確保皮膚冇敏感及為我定制個人專屬方案後,就開始進行激光脫毛療程啦。

激光脫面毛之前,治療師先畫出最適合嘅髮際線,解釋需要用膠紙遮蓋眉毛同眼睛,墨嘅位置都需要用木棒阻隔。

激光脫毛療程中,100% 使用美國光學權威 Candela 原廠激光儀器,當中PRO-U 智能降溫系統會降低療程中嘅熱度,係全港獨有激光輔助療程 Follicle Cooling系統,令我舒適享受激光脫毛過程!

激光脫臉毛過程冇乜太大感覺,好快就完成整塊臉!冇紅冇腫冇傷口,NICE

照照鏡,已明顯見到皮膚光滑咗,無咁暗啞。素顏都好似化咗底妝咁。好開心

了解更多﹕https://bit.ly/3QfwFjx

MediLASE 激光脫毛旗艦中心地址﹕

  • 尖沙咀THE ONE 8樓
  • 旺角朗豪坊28樓
  • 旺角MOKO新世紀廣場2樓248
  • 銅鑼灣金朝陽中心18樓

#MediLASE脫毛 #MediLASE #脫毛 #激光脫毛 # 永久脫毛 #脫毛邊間好 #脫面毛 #755脫毛 #無痛 #智能降溫系統 #Candela #原廠保證 #原廠機

Product(s) sponsored by MediLASE
謝謝大家來看LoveCath夏沫的文章啊~^^~
Catherine (LoveCath夏沫),
電郵 love.cath@yahoo.com.hk / lovecathcath@gmail.com


LoveCath 夏沫


*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

LoveCathCath
歡迎邀稿 love.cath@yahoo.com.hk / lovecathcath@gmail.com 擁有43寸長腿的高瘦平女生~哈哈~~ 勇於接受一切新事物, 喜歡跟大家分享一切美好的生活點滴 喜歡從分享生活、美容、時尚、旅遊、美食當中找出有共嗚的你~ 與我成為網上的朋友~一起探索更多新事物