#Beauty

【DVS 黛美莎】「去皺小燙斗」去皺紋貼

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

我剪空氣瀏海係因為想望落減齡d,另一個原因係因為想遮抬頭紋,平日講嘢表情豐富,個人又好鍾意笑,加埋每年膠原流失,額頭紋越來越明顯,一有皺紋真係好顯老!最近天氣好熱……瀏空同油脂汗水接觸大家都知道係點la!咪就係變成barcode 頭囉,好在有人介紹我用「去皺小燙斗」,訓前貼一貼,第二朝抬頭紋離奇消失!連我屋企人都睇得出分別,以為我去咗打針!

 

唔私藏分享比大家【DVS 黛美莎】去皺紋貼被譽為「去皺小燙斗」~唔使打botox,唔使開刀,無痛慳返筆手術費之餘又簡單易用。原理藉由物理方式放鬆皮下肌肉,撫平皺紋。皺紋貼使用美國3M 公司醫用膠帶研發製成,安全無副作用!

 

 

我每晚臨訓前會用【DVS 黛美莎】去皺紋貼原液套裝。貼皺紋貼前使用臻寵活顏強效去皺原液,其獲得最佳抗衰老成份獎成份能滲透入皮膚基底層,套裝有2支去皺原液分別為:去皺貼前使用的「黃金番紅花強效去皺原液」和去皺貼後使用的「高山野玫瑰舒緩原液」。貼一晚第二朝起身皺紋消失,皮膚光滑哂,依家set露額髮型都唔擔心滿額抬頭紋!

 

黛美莎去皺紋貼全系列產品:
》抬頭紋 & 幼紋貼及抗皺精華 /60pcs
》眉心紋貼及抗皺精華 /40pcs
》眼尾紋貼及抗皺精華 /40 pcs
使用方法:
皺紋貼貼 3 小時以上會有效放鬆肌肉,撫平皺紋,貼 6 至 8 個小時效果最佳

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

免責聲明:
是次產品/產品資料由 品牌提供, 本文章所發表的全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊, 請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。
希望大家鐘意今次我嘅分享la~
多謝收看
歡迎合作:
邀稿
合作試用
出席活動
食品/食評
穿搭
Email:
Facebook:
Instagram:
Blog:

U Blog:
http://blog.ulifestyle.com.hk/blogger/venuspang/

She.com:
http://blog.she.com/venuspang/

Blogspot:
Beautylife:
ESDlife:
GIRLAB:
Girlssss:

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

VenusPang
𝕍𝕖𝕟𝕦𝕤 |港越混血𝔅𝔩𝔬𝔤𝔤𝔢𝔯 🇭🇰🇻🇳 #𝗕𝗲𝗮𝘂𝘁𝘆|#𝗙𝗼𝗼𝗱𝗶𝗲|#𝗟𝗶𝗳𝗲𝘀𝘁𝘆𝗹𝗲 |#𝗙𝗮𝘀𝗵𝗶𝗼𝗻|#𝗗𝗼𝗴𝗟𝗼𝘃𝗲𝗿 🍽𝗢𝗽𝗲𝗻𝗥𝗶𝗰𝗲 𝗟𝗩 𝟰 📽𝗬𝗼𝘂𝗧𝘂𝗯𝗲 : 𝗟𝗮𝘇𝘆𝗗𝗶𝗮𝗿𝘆 💌𝗽𝗼𝗺𝗲𝗿𝗮𝗻𝗶𝗮𝗻.𝗰𝗵𝗶𝗰𝗵𝗶𝗺𝗼@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺 🔍𝗪𝗲𝗹𝗰𝗼𝗺𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗰𝗼𝗹𝗹𝗮𝗯𝗼𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻