#Beauty

[護膚] Cetaphil舒特膚溫和潔膚露 守護濕敏感肌

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

記得係生完悠悠,仲坐緊月嘅時候,腳上的濕疹曾經一度大爆發,當時真係好痛苦,湊B已經好攰,半夜仲痕到瞓唔到覺~果時開始我就開始轉用温和低敏嘅面部及身體護理產品,Cetaphil舒特膚温和潔膚露就係我濕疹路上的戰友之一,宜家好返都一直有繼續用佢架!

Cetaphil舒特膚温和潔膚露備受皮膚科及兒科醫生推薦使用,現推出新包裝含加入了Niacinamide, Pathenol及甘油得保濕成份保濕成份,潔膚同時護膚。性質好温和,適合中性、乾性、濕疹及敏感肌膚使用,就算係BB都用得架。

最鍾意佢呢支潔膚露嘅質地好滑,滑到用落去好似搽緊lotion咁,温和親膚之餘,洗走細菌,用後覺得好保濕舒緩服,臉部及全身同時都適用,而且乾洗或濕洗都得架!

轉用Cetaphil舒特膚溫和潔膚露之後,皮膚明顯冇之前咁乾燥,大大減低濕疹爆發的機會,到依家都冇再翻發了啦。我依家都會同BB一齊用,Cetaphil舒特膚温和潔膚露真係大人細路都啱洗丫!

#CetaphilHK #Cetaphil #SensitiveSkinMonth #ThisIsSensitive

#5SignsOfSkinSensitivity #SensitiveSkin #GentleSkinCleanser

想看到更多即時分享,可以到facebook page讚好呢!

請多多支持吧~送禮不定期進行中~~
歡迎聯絡:
chiupurple@gmail.com
dahlia_purple@hotmail.com
YOUTUBE
是次產品及產品資料由品牌提供,本文章所發表的全部內容均屬個人意見及真心感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊,請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

PurpleChiu
she.com客席編輯, 八十後Freelance Designer,愛手作、愛旅遊、愛寫Blog,相信生活是為了發現美! 歡迎邀請及聯絡: dahlia_purple@hotmail.com OR chiupurple@gmail.com