*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

以前同悠悠沖涼次次都好似打仗咁,今時今日呢個人仔愈來愈Enjoy洗白白豬,同BB沖涼就變成咗最親密的親子時間。為咗將最好俾BB,挑選沖涼產品都唔可以馬虎,温和好重要!所以最近我哋就用緊意大利Jacklon baby天然溫和低敏有機護膚系列。

Jacklon baby的溫和低敏有機配方,得到ICEA認證為有機產品,

– 不含防腐劑
– 不含添加色素
– 不含苯氧乙醇
– 無過敏原香料

當中更添加了有機植物提取物和天然成分,以四種不同的方式測試了配方,保證溫和安全。

Advertisements

Jacklon Baby 的「嬰兒溫和洗髮沐浴露」採用有機燕麥提取物,pH值好親膚。產品經過微生物學和皮膚病學測試,貼近寶寶弱酸性肌膚,配方不澀眼確保幼嫩肌膚都能使用。

我都好鐘意佢淡淡花香,溫和潔淨同時不易令BB頭髮打結,就算唔小心入眼,都唔會澀眼,悠悠就更加享受洗白豬了,仲成日玩水水添~ 宜家悠悠每次沖完涼都香噴噴,我都忍唔住要錫多佢幾啖~

沖涼後用埋Jacklon Baby「嬰兒潤膚露」滋潤下就perfect,佢性質溫和,專門針對BB幼嫩肌膚而設。含有有機金盞花提取物和乳木果油,帶來舒緩和補水。同時蘊含有機的甜杏仁油,於皮膚形成防水屏障去保護及滋養肌膚,舒緩乾燥痕癢帶來的不適。

Advertisements

冬天天氣乾燥BB既PAT PAT就更加需要加強呵護,唔係生濕疹或者敏感就慘了。Jacklon Baby「嬰兒修護膏」主要針對寶寶濕疹問題,含有有機甜杏仁油、有機金盞花提取物和乳木果油為寶寶嬌嫩的肌膚帶來舒緩和補水。換尿片前搽上一層薄薄的,有效阻擋便便刺激BB柔嫩肌膚,預防乾燥痕癢,同紅PAT PAT講BYE BYE!

了解更多:

https://www.facebook.com/jacklonbabyhk/

https://www.instagram.com/jacklonbabyhk/

#jacklon #jacklonbaby #babyskincare #不含防腐劑

Advertisements

想看到更多即時分享,可以到facebook page讚好呢!

請多多支持吧~送禮不定期進行中~~
歡迎聯絡:
chiupurple@gmail.com
dahlia_purple@hotmail.com
YOUTUBE
是次產品及產品資料由品牌提供,本文章所發表的全部內容均屬個人意見及真心感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊,請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。
Advertisements

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

PurpleChiu
she.com客席編輯, 八十後Freelance Designer,愛手作、愛旅遊、愛寫Blog,相信生活是為了發現美! 歡迎邀請及聯絡: dahlia_purple@hotmail.com OR chiupurple@gmail.com