#Fitness

Keep Fit 小幫手💪🏻🧚🏻‍♂️

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

成日一次過做晒手頭上嘅工作先食飯👩🏻‍💻搞到食無定時😔飲食唔均衡,又食得少菜😢不知不覺間身體慢慢積聚毒素😳日積月累令毒素愈積愈多😩開始出現便秘,肚谷谷宿便等問題🥺今日要同大家介紹「龍發製藥」嘅排毒美顏寶😉龍發製藥係擁有廿三年信譽嘅排毒專家🏆喺二十三年前,保健品在市場尚未普及📊龍發製藥嘅排毒美顏寶就已經面世🌐推出咗之後仲喺市場創造咗一股排毒熱潮

.

排毒美顏寶點解咁厲害呢⁉️排毒美顏寶以純天然草本配方配製而成🌱運用中醫通、補、調理念👩🏻‍⚕️不寒不燥❌非常適合唔同體質人士服用🙆🏻‍♀️排毒美顏寶除咗可以從內而外幫身體排走多餘體內毒素🧚🏻排毒美顏,保持健康活力💪🏻仲可以達到清宿便,有效解決偶發性便秘☺️踢走因宿便而形成的肚谷谷及小肚腩問題👍🏻排走體內毒素之餘,仲可以改善皮膚質素、色斑、睡眠質素及抵抗力差等🧏🏻‍♀️用咗排毒美顏寶一段時間,清宿便效果明顯,便秘問題改善咗好多😬體內毒素清走晒,排毒美顏✨自然皮膚都靚左

.

我手上嘅係2盒龍發製藥排毒美顏寶60粒裝,1盒龍發製藥輕盈版排毒美顏寶🤗有興趣可以繼續睇以下資訊👇🏻

.

💁🏻‍♀️龍發製藥排毒美顏寶 60粒裝 建議零售價HK$299

1️⃣選用純天然無污染草本植物,經GMP藥廠生產。獨有COS精華配方,有效全方位排毒。

2️⃣改善偶發性便秘、色斑、豆豆、肥胖、口氣、睡眠欠佳、體力不足、消化不良、腹脹、皮膚粗糙、抵抗力差等狀況

3️⃣同時增強身體自然排毒機能,是注重健康人士,不可缺少的優質保健產品。

4️⃣排毒美顏寶更透過本港大學進行測試,特別委託本港大學進行測試,針對最常接觸的污染物,包括:水銀、鉛、農藥DDT等,證實連續服用30天可有效降低積存體內之毒素,包括腎臟水銀含量、股骨鉛含量、血中有害農藥DDT含量。這結果顯示排毒美顏寶能有助排走積存的多種污染物及毒素,保護身體免受日常生活裡從水、食物及空氣中接觸到的污染物及毒素影響;同時其抗氧化功能比維他命C更強效,有助對抗自由基、抗衰老,保持身體長遠健康。

.

💁🏻‍♀️龍發製藥輕盈版排毒美顏寶 建議零售價HK$128

1️⃣24片裝 細細粒容易食又方便攜帶

2️⃣選用純天然無污染草本植物,獨有COS精華配方,有助排走積存的多種污染物及毒素。3️⃣輕盈版排毒美顏寶更可改善抵抗力差、體力不足、睡眠欠佳、口氣、消化不良、肥胖、皮膚粗糙、色斑、豆豆、腹脹以及偶發性便秘等狀況,同時增強身體自然排毒機能,助您保持身體長遠健康。

@Long.Far

#排毒美顏寶 #龍發製藥 #排毒專家 #保健產品 #清宿便 #全方位排毒 #便秘 #肚谷谷 #小肚腩 #肥胖 #提升免疫力 #排清毒素好EASY

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

KinkiFung61
IG:Kinki.fungggg