#Fitness

真係WORK!ProVen益生菌瘦身排毒配方

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

益生菌對腸道健康嘅重要性已經係毋庸置疑,不過都市人嘅飲食習慣令到腸道嘅益生菌數目極少,以致好多健康問題油然而生,最常見嘅就係便秘,有口氣,皮膚差,肥胖等等。市面上咁多益生菌保健產品,揀邊隻好?自問我都試過唔少,我可以話你知,真係唔係隻隻都 WORK㗎!最近我試咗一隻英國品牌 ProVen益生菌瘦身排毒配方,幾好喎,我覺得個效果幾明顯,介紹下比大家先!
講到明係瘦身排毒配方,呢隻ProVen 益生菌係專門針對體重管理,改善腸道健康、提升免疫力、瘦身減脂。選用 Lab4® 益生菌配方,世界級臨床測試證實對腸道健康及免疫系統上有多種好處,另外加入獨有針對瘦身減脂的胚芽乳酸桿菌,無需額外調控飲食或運動量,體重、腰圍及臀圍均下降,特別適合有肚腩困擾及下半身肥胖人士。
其實我開始咗低碳飲食咗兩個月左右,體重本來已經有下降,但我覺得自從我加入埋ProVen益生菌瘦身排毒配方喺我嘅日常 Supplement List 之後,體重進一步下降,減短咗個平台期。上個月飛咗返加拿大,我都帶埋佢去!我真係幾鍾意呢隻益新菌!點解?當然係腸道健康咗,日日準時有便便,冇副作用冇肚痛啦!條腸健康咗,連帶皮膚好咗,冇咗口氣,個人行步路都輕鬆咗!腸道掌管著人體嘅免疫力,而家呢個時勢,有好嘅免疫力真係好緊要架!!
比大家睇埋我實際嘅改善可能會更加有說服力~呢個係我食咗兩盒ProVen 益生菌 瘦身排毒配方嘅 Before & After!!成績係唔係好唔錯呢?(當然配合飲食啦,所有減肥都係,唔可以單靠 Supplement唔付出任何努力的!!)一盒ProVen 益生菌瘦身排毒配方共有30粒,建議每日一次,每次一粒,咁一盒可以食到一個月㗎。佢唔係西藥,所以唔會做成依賴,如果想持續咁改善腸道嘅健康,長期 Keep住食當然係最理想啦!

產品萬寧 & 萬寧 Plus 可以買到 萬寧 @mannings_hk : https://www.mannings.com.hk/proven-slimfit-probiotics-30pcs/p/387571 同埋網店 3 Chembio:https://www.threechembio.com/products/brand/ProVen/9/ 更多產品資料:https://www.proven.com.hk/slimfit-probiotics-50-billion https://www.facebook.com/PROVENHK

**產品/產品資料由品牌提供,真心分享,歡迎電郵查詢。 ngayiellie@gmail.com http://www.facebook.com/popcornellie http://instagram.com/popcornellie http://popcorn-express.tumblr.com

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

popcorn55
八十後在職媽媽,從無憂無慮的二人世界跳到憂柴憂米的三人家庭。因為工作關係,過著男主內女主外的生活。每天忙著返工和吃喝玩樂,決定以「最少的時間留著最多的青春」為人生課題。