#Beauty

【 節日限定 : 送禮自用之選 】TONYMOLY BIO EX 胜肽活膚抗皺完美面膜及安瓶套裝

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

【 節日限定 : 送禮自用之選 】

眨下眼已經踏入 11 月,下個月就係我最愛嘅聖誕節啦 ~

咁快又一年,唔想自己疲態、殘樣、乾紋盡現,

派對前夕又係時急救一下肌膚迎接佳節。

 

推介呢套性價比極高佳節前必備嘅 

TONYMOLY BIO EX 胜肽活膚抗皺完美面膜及安瓶套裝 (安瓶5ml*5+面膜5片) 


內含類肉毒桿菌-六胜肽針對細紋及表情紋,強效抗皺,

而礦岩花幹細胞及EGF 有效促進皮膚修復再生,增強肌膚彈性。

加埋接近人體水分仿生水,加強保濕level UP! 



 節日限定  送禮自用之選 

BIO EX 胜肽活膚抗皺完美面膜及安瓶套裝

(安瓶5ml*5+面膜5片) 


 

TONYMOLY 嘅皇牌抗皺小安瓶 – BIO EX胜肽活膚抗皺安瓶 !
水感高濃縮精華,質感透薄迅速吸收,用後唔會有黏膩感,
一小支已經可以用約3-4日, 感覺更新鮮高濃縮衛生。
 
 
 
BIO EX胜肽活膚抗皺完美面膜超貼面, 
皆因超細纖維可促進精華快速吸收,
一片都已經滿滿精華俾肌膚開大餐啦 ~
 



用後膚質改善,幫我淡化細紋,肌膚飲飽水,上妝都更貼服自然,持久亮麗。

做到3重全方位抗衰老:保濕+營養彈力+抗皺!!!
 
 
 @tonymolyhk
 

#BIOEXCellPeptide #BIOEX胜肽活膚抗皺 #皺紋狙擊安瓶 #抗皺小安瓶 #皺紋狙擊面膜 #抗衰老 #抗皺 #TONYMOLYHK #TMHKStreetModel #TMHKReview #Xmas

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

Annielittlecake
天生愛美麗、愛生活、愛美食、愛旅遊、愛吃喝玩樂....曾任時裝設計師和櫥窗設計師,現任slash 一族熱愛自由的工作,身兼化妝師、模特兒、KOL、博客....努力精采自己人生的一頁。