#Food

產後瘦身無節食、無運動、輕鬆瘦 – Unimat 日本瘦身果昔

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

7月尾生完二胎,坐月放產假亦要照顧兩位小朋友黎講,自己三餐經常食無定時,出街食飯經常少菜多肉,唔煎炸唔叫,食飽就坐不運動,令磅重增加,經媽媽群介紹所以我飲用 Unimat smoothie 果昔,令身體和減少吸收脂肪!

日本製造 Unimat smoothie 果昔備有牛油果輕食果昔及雜莓燃脂果昔2款味道,Smoothie 3.0升級版全面提升美味指數!加入多種易飽肚天然成分,包括豆渣粉、玄米、奇亞籽、乾燥果肉等,臨床証實咀嚼能刺激賀爾蒙分泌,消耗卡路里及抑制食慾。口感更豐富又美味,飽足感亦大大提升!

牛油果輕食果昔能有效增強飽肚感,對減少食量有幫助,當中的非水溶性纖維亦能保持腸道蠕動,有助身體排走宿便和預防便秘。

雜莓燃脂果昔裡的巴西莓含豐富的膳食纖維,能夠促進腸胃蠕動、排宿便。而且能夠增加飽足感,降低食慾及減少攝取多餘熱量!加上巴西莓含豐富的抗氧化花青素和類黃酮,令代謝率提高,脂肪燃燒速度自然會加快。

食法方面,非常簡單!先放150毫升水/牛奶/無糖豆漿杯中,再用附送之匙羹先放10克「Unimat牛油果輕食果昔」粉末到杯中,攪拌後即成美味牛油果奶昔作早餐或半份午/晚餐。

Unimat smoothie除左可以減少正餐份量,有時候仲可以代一餐,建議可以代替一份早餐 + 半份午餐 / 半份晚餐,可以更快見效。

一杯牛油果輕食果昔夠方便夠飽肚,1杯只有約40Kcal,低熱量高營養,味道有濃濃牛油果的果味,還有脆脆玄米、奇亞籽等有營養成份,就像飲了一杯甜甜、極有口感的奶昔,又非常飽肚的SUPERFOOD!

飲左雜莓燃脂果昔感覺酸酸甜甜,食到有果肉,好有口感,低熱量高營養,簡單一杯就有飽肚、通便、加快燃脂、去水腫、幫助肌膚抗氧化等功效!

飲左兩星期 Unimat 兩款輕食果昔,日日都去到廁所,無咁水腫,通便排腩一Take過,瘦身代餐最緊要夠飽肚,飲完無節食、無運動、輕鬆瘦!

銷售點:屈臣氏

Unimat 日本瘦身果昔

https://www.unimatriken.com.hk/

https://www.facebook.com/Unimat.Smoothie/

 
** 是次產品及有關資料由DB Being提供,謝謝 **
 
 
-----------------------
 
 
希望大家睇我的試用分享文,
 
 
如有產品試用及工作坊邀請, 歡迎聯絡我,謝謝 !!!
 
 
Email: magicsiuyee84@gmail.com
 
 
 
 
 
 
本文章所發表的全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌之言論及立場。
 
 
如需協助或希望獲得更多有關產品資訊,請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。
 
 
如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

magicsiuyee
我係Siuyee,是一名美容生活博客,分享一切自己所見所聞,愛情同平常生活點滴。 👰Ms. Ng be Mrs. Kwok ❤韓國 ❤買化妝品護膚品 ❤鬆弛熊 Rilakkuma