#Family

爸媽們必買商品 – 黄色小鴨EDI超純水嬰兒濕紙巾

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

細囡出世左第5日喇,本身BB肌膚較易敏感,

有時除咗用乾濕棉之外,濕紙巾真的是爸媽們必買商品。

所以我就揀選全新黄色小鴨EDI超純水嬰兒濕紙巾,

屋企用就可以買大包裝,出街用就可以買細包裝。

黄色小鴨EDI超純水嬰兒濕紙巾係台灣製造,

純水無添加,濕紙巾柔和親膚,強韌耐用不易抹破,

清潔同時也錫住BB肌膚,敏感肌亦可以使用!

另外細包裝係20片裝,細細包方便攜帶,

去健康院檢查/打針就冇問題啦~
**********************************************
* 產品由品牌提供,謝謝 *

希望大家睇我的試用分享文,如有產品試用及工作坊邀請, 歡迎聯絡我,謝謝 !!!

Email: magicsiuyee84@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/siuyeeng0111

Facebook fanpage: www.facebook.com/magicsiuyee84

本文章所發表的全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌之言論及立場。

如需協助或希望獲得更多有關產品資訊,請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。

如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

magicsiuyee
我係Siuyee,是一名美容生活博客,分享一切自己所見所聞,愛情同平常生活點滴。 👰Ms. Ng be Mrs. Kwok ❤韓國 ❤買化妝品護膚品 ❤鬆弛熊 Rilakkuma