#Beauty

【極速瘦身】 唔使運動~輕鬆打造「吃唔肥嘅身體」 高CP值嘅$680冷凍溶脂推介

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

【極速瘦身】

唔使運動~輕鬆打造「吃唔肥嘅身體」

高CP值嘅冷凍溶脂推介

 

減肥絕對係女生嘅終生目標!尤其依家夏天,熱死辣辣,減肥絕對係最最最緊急要處理嘅事!

 

相信好多人都聽過,甚至做過 冷凍溶脂,因為佢對減肥減脂肪真係堅work!不過係大公司做真係好貴,一格已經幾千蚊,小資女嘅表示完全負擔唔到。

 

自己係過來人,好怕比人瘋狂sell,所以對於啲試做嘅療程都好謹慎,會做好功課先決定試唔試。當然如果有朋友介紹就更好,功課都唔使做咁多。

 

最近朋友做過一間主打韓國皮膚管理嘅冷凍溶脂覺得好OK,就介紹咗俾我,佢地個價錢抵啲嘅叫我試試,試做價只係$680,呢個價錢真係抵好多,對小資女來講合理好多,因為網上好多試做價都要$1xxx,見到價錢就已經卻步,所以朋友呢間就決定試一試。(下文會另外講下朋友成功減肥嘅case)

 

效果滿意度超出我預期~

我做咗一次療程已經感覺到個幾滿意效果,未做之前著size L岩岩好甚至有啲啲緊,做完一次後著返之前啲下身衣著係覺得鬆咗……離我目標size M又近咗一步呀,表示開心有興奮~

 

我一共買咗6次,價錢大慨係大公司嘅三分之一,除返開幾百蚊一次,近乎試做價錢,當然買多啲就會再抵啲XD 小資女表示係呢個夏天唔買會覺得有啲對唔住自己,事關佢真係好得!

 

最犀利嘅地方係佢 唔 會 反 彈!我無刻意節食,也無特別增加做運動嘅次數(利申平時一星期會做一至兩次30-45mins嘅運動),維持以往嘅生活習慣,加每3星期一次45mins就減走身體多餘嘅『肥膏』,堅係得~

 

朋友嘅case:

生完小朋友,四肢比較纖瘦,但就有個小肚腩,佢做咗兩次效果就好明顯,個肚腩平復咗唔少,由以前人地一眼望佢以為佢又有咗幾個月到依家已經甚少人咁問佢(無錯我都係其中一個以為佢又有咗嘅人)

 

利申 介紹人同被介紹人都有著數,所以想係到share俾大家XD

呢個夏天齊齊瘦HA

*請放心唔hardsell

 

oolab

TST力寶太陽廣場412室

電話: 53756550(可以whatsapp)

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。