#Beauty

[護膚] 最愛的「小紅瓶」❤️ My True Love With Kiehl’s ❤️ 全效再生超級精華!

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

用了Kiehl’s的產品多年,作為忠實粉絲,我最喜歡的就是他們的「小紅瓶」– 全效再生超級精華!呢支係我空瓶率最高的精華,因為真係好好用呢,所以好快就用完一支~

Kiehl’s首創11kDa微玻尿酸利用親膚生物科技打造最完美的分子大小,能高效滲透至肌膚第8層角質層,使Kiehl’s 全效再生超級精華更穩定,而且親膚性強。精華揉合適應原草本複合物,能200%強健肌膚,有效修復粗糙、細紋、彈性、緊緻、暗啞、缺水、毛孔、膚色不均等8大肌膚問題,令肌膚回復「元氣」!

Kiehl’s全效再生超級精華質地一啲都唔笠,肌膚零負擔之餘仲好保濕,持續用佢,肌膚狀態一路好穩定,而且感覺更年輕有彈性,為肌膚注入元氣,比起用之前,肌膚更添生氣和光澤感。

同自己夾嘅產品絕對係護膚好拍檔,我已經揾到我的True Love With Kiehl’s!你地呢?邊款Kiehl’s產品會係你嘅True Love?

#KiehlsHK

#MyTrueLoveWithKiehls

想看到更多即時分享,可以到facebook page讚好呢!
請多多支持吧~送禮不定期進行中~~
歡迎聯絡:
chiupurple@gmail.com
dahlia_purple@hotmail.com
YOUTUBE
是次產品及產品資料由品牌提供,本文章所發表的全部內容均屬個人意見及真心感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊,請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

PurpleChiu
she.com客席編輯, 八十後Freelance Designer,愛手作、愛旅遊、愛寫Blog,相信生活是為了發現美! 歡迎邀請及聯絡: dahlia_purple@hotmail.com OR chiupurple@gmail.com