#Beauty

試做水明月岩盤浴 被過萬珍罕粉晶包裹一齊看看效果好唔好 有無hard sell吧!

試做水明月岩盤浴 被過萬珍罕粉晶包裹一齊看看效果好唔好 有無hard sell吧!

「好靚!」這是我入水明月房嘅第一個感覺,勁似日本,試做時身心靈完全被解放。水明月有無hard sell同療程效果好唔好?睇落去你就知!

今次到水明月試做「日式粉晶岩盤浴」,聽個名已經好吸引,唔知試做效果好唔好, 有冇hard sell呢?

試做之前,水明月的治療師會好細心咁講解「日式粉晶岩盤浴」嘅好處同好多唔同嘅功效。唔會hard sell我,俾我係試做時感受唔同嘅獨特礦石所釋放嘅能量。

水明月的房間中除了櫻花佈置外,仲有經過水明月嚴選,過萬顆100%全天然珍罕粉晶,床上面除咗天然粉晶之外,仲有獨特礦石,試做係透過加熱約40度釋出遠紅外線,使人體自然吸收。

訓落去前諗,訓喺石上試做咪好痛?
原來好正唔痛好快訓著咗

水明月獨家引進珍罕粉晶加熱後釋送高效負離子,加熱後獨特礦石有效活化全身體內微循環,刺激身體皮脂腺排汗,促進新陳代謝,快速排走體內濕氣、寒氣及毒素,特別適合長期缺乏運動嘅我

唔喺講笑,試做咗一陣成身濕晒,從未試過出咁多汗,多到連無焗入去嘅頭髮都濕埋,相當誇張。

試做完後,我感覺自己輕咗成個碼,同極度肚餓,排走晒身上嘅毒素同多餘水份之後,成個人好鬆唔攰好精神,當你離開張岩盤浴時,個種「爽」你一定要親身感受吓先明有幾咁舒服,而且水明月的職員唔會hard sell我,令我可以唔被打擾,好好專心試做。呢一點令我愛上水明月。

水明月 Full Moon (https://www.facebook.com/fullmoonhealthspa)
銅鑼灣告士打道280號世貿中心36樓3604室

Product(s) sponsored by 水明月 Full Moon
謝謝大家來看LoveCath夏沫的文章啊~^^~
Catherine (LoveCath夏沫),
電郵 love.cath@yahoo.com.hk / lovecathcath@gmail.com


LoveCath 夏沫

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

LoveCathCath
歡迎邀稿 love.cath@yahoo.com.hk / lovecathcath@gmail.com 擁有43寸長腿的高瘦平女生~哈哈~~ 勇於接受一切新事物, 喜歡跟大家分享一切美好的生活點滴 喜歡從分享生活、美容、時尚、旅遊、美食當中找出有共嗚的你~ 與我成為網上的朋友~一起探索更多新事物