#Beauty

[保健] 父親節禮物之選!老協珍人蔘精 麥蘆卡蜂蜜口味

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

最近老公的工作愈來愈忙,時不時都要捱夜開OT,返到屋企又要照顧我呢個大肚婆,幫手做家務⋯⋯見到佢咁攰我都覺得好心疼,所以我就入手老協珍「人蔘精 麥蘆卡蜂蜜口味」,好想可以幫佢補充能量快速充電,幫準爸爸打打氣~ 因為係BB出世之後,先係真正打大佬丫!

台灣八十年老字號老協珍秉持真材實料嘅講究精神,全新推出「人蔘精 麥蘆卡蜂蜜口味」,打造雙蔘養氣、超強修護力嘅健康新飲品!連天王郭富城都有飲,仲大讚好WORK添~之前飲開佢地的滴雞精都知老協珍係信心保證~人蔘精更為工作繁忙、捱夜加班嘅打工仔打造,即時補充能量嘅新選擇!

老協珍嚴選頂級白蔘、西洋蔘,堅持使用原支人蔘熬煮,並添加譽為紐西蘭國寶,麥蘆卡蜂蜜UMF5+。UMF(麥蘆卡蜂蜜),含有嘅神奇天然活性因子,含高效抗菌活性成分,具有超強修護力,能針對長期飲用刺激性飲品(咖啡、茶),強化消化系統,修護腸胃舒緩不適,即時補充能量!

人蔘精以嚴選頂級白蔘、西洋蔘(原支)熬煮,精心研製完美複方,溫和不強補,各式體質、男性女性皆適宜飲用。產品亦富含珍貴的UMF獨特抗菌活性因子,有舒緩、滋養功效,被譽為係紐西蘭國寶!蜂蜜主要成分「單醣」可輕鬆被人體吸收,並含有維他命、礦物質同胺基酸等營養,能快速補充身體所需的能量。

老協珍人蔘精使用原支人蔘,並以「快火慢煎」工法濃縮煉製,完美保留人蔘精華,真材實料,無添加任何濃縮液,即使長期飲用也安心~

一盒十四入的老協珍人蔘精麥蘆卡蜂蜜口味用作送禮亦十分得體,而每一瓶的包裝都很輕巧,隨身攜帶亦很方便呢。

飲用時扭開樽蓋,聽到啪一聲就代表開封了,而且不用加熱,直接飲用即可,好方便呢。

一打開老協珍人蔘精 麥蘆卡蜂蜜口味就聞到一陣甘香的人蔘味,老公本身唔係太鐘意人蔘味,但係老協珍呢款麥蘆卡蜂蜜口味佢就唔抗拒,入口甜甜蜂蜜香,我也試飲了一點,真的好易入口呢~ 除了香甜的蜂蜜,濃郁回甘的人蔘味也讓人一試難忘!

老公飲用了數天,都唔會覺得燥熱。不過我就發覺佢氣息更好更精神,無咁易攰,而且瞓得好好,狀態返哂嚟~ 人蔘精好溫潤,而且養神補氣的效果好好~ 第日BB出世都要入定貨放係屋企,可以同老公一齊飲呢!

好快就係父親節,大家不妨考慮麥蘆卡蜂蜜口味老協珍人蔘精作為父親節禮物呢~

了解更多:

老協珍人蔘精麥蘆卡口味:https://lxz.com.hk/Product/OEG009

老協珍官網:https://lxz.com.hk

老協珍粉絲團:https://www.facebook.com/laoxiezhenHK

#老協珍 #人蔘精 #麥蘆卡蜂蜜

想看到更多即時分享,可以到facebook page讚好呢!
請多多支持吧~送禮不定期進行中~~
歡迎聯絡:
chiupurple@gmail.com
dahlia_purple@hotmail.com
YOUTUBE
是次產品及產品資料由品牌提供,本文章所發表的全部內容均屬個人意見及真心感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊,請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

PurpleChiu
she.com客席編輯, 八十後Freelance Designer,愛手作、愛旅遊、愛寫Blog,相信生活是為了發現美! 歡迎邀請及聯絡: dahlia_purple@hotmail.com OR chiupurple@gmail.com