#Fitness

必試必試!!! $168 高質無伏深層放鬆肌肉療程

呢排迷上咗玩手游,日日拎住部iphone12 pro打4個鐘以上,搞到肩頸勁痠痛,加埋iphone都唔輕ga ma,依家手腕都痛埋…連拎飯袋都好似無乜力…

好彩有Lee個療程幫到我!!!

深層放鬆肌肉療程做足45分鐘,先做鬆筋槍,因為我肩頸特別痛,所以今次就主要做肩頸位,部機會發出噠,噠聲,每噠一下就好似拎到又放低條筋腱咁,真係幾過癮~哈哈 短短幾個字都覺得肌肉鬆左好多~果然係解除酸痛既神器!!!  再做埋穴位推拿,按摩師經驗老到,下下都按中,超舒服,不知不覺就瞓著咗嚕

鬆筋槍採用Deps技術,能準確直達筋膜深層,有效放鬆因疲累而形成扭結肌肉組織,減少乳酸積聚,有效即時舒緩肩頸不適。部機仲拎埋美國FDA安全認證

位置好方便,係正時代廣場對面,行完街就可以上去放鬆下,而且上到去估唔到地方咁大咁企理,仲有多位中醫駐診,感覺專業,即刻加分!!! 由於我唔係好知鬆筋槍係咩黎,所以就係咁問個顧問,但佢都無厭我煩,仲好細心解釋,又要加下分先!!!

唔駛1個鐘,就幫我解決咗我肩頸痛既問題,肌肉放鬆晒,所以我可以宣佈,深層放鬆肌肉療程真心高質無伏,強烈推薦俾大家!!!

 

補充少少資料:

Lee個療程係係康和堂做的, $168就可以做到2樣野,包括鬆筋槍&穴位按摩,一個價錢做到兩樣嘢,就好似$200都唔使就買左兩個療程,除返開只係$84一個療程!超超超抵呀!!! 重點係瑜伽女神Coffee都有係呢間做針灸調理身體,加上佢地都有成22年歷史,上網又search過好評居多,見都信得過,所以就book黎試試~

 

康和堂

https://www.hhp.com.hk/ (ps網頁好似無見到Lee個療程資料)

https://www.facebook.com/harmonichealth/

whatsapp:93496151

電話:28779541

銅鑼灣羅素街8號英皇鐘錶珠寶中心11樓全層