#Beauty

眼紋不再 減齡必備眼霜

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

踏入25+皮膚唔keep真係會後悔。尤其係對眼呀,朝早返工望電腦,夜晚返屋企就煲劇,啲眼紋真係遮都遮唔到 (灰)。不過,眼紋出咗唔緊要,最緊要盡快正視問題,揾到有效的護膚成分、高效果的產品就可以令煩腦ByeBye!

最近唔少朋友都推薦OLAY的升級Retinol Pro 抗皺眼霜, 個個都讚佢去紋一流,而且頑強的眼紋都可以輕易KO。見朋友用完睇落唔只精神了,個感覺仲年輕了。

我係一個成分控,每次用護膚品都會研究成分。如果想逆轉肌齡就一定唔少得維他命A!OLAY新升級PROX煥顏淡紋抗皺眼部精華霜,用了獨家研發的Retinol Pro,佢的功效比傳統維他命A Retinol高1.4倍,可以幫大家「返老還童」!(笑)

眼霜用了嶄新3重抗皺科技:3X 透明質酸、3.5X 膠原蛋白、3X 緊緻蛋白,除了可以重點撫平眼紋、魚尾紋、淚溝紋,仲可以幫眼周做返補濕同鎖水。

比起上一代的眼霜,今次最新的升級眼霜仲加入三重膠原胜肽(即係二胜肽、五胜肽、肌肽),胜肽都係抗衰老必備的成分,除了可以刺激膠原,令皮膚彈性up,仲可以減慢皮膚老化架!

眼霜的Retinol Pro加埋胜肽sssssss成分雙管齊下,科研實證只係持續用28天,就可減淡眼紋達33%、魚尾紋28.2%、淚溝紋24.4%!我自己唔只有黑眼圈的問題,近年仲開始有淚溝的問題。如果大家都同我一樣,唔想去咁快用打針改善眼周問題,就可以一齊試吓Retinol Pro的眼霜先!

我身邊都有唔少朋友的皮膚較敏感,唔係太勇於試新的護膚品。今次介紹比大家的Retinol Pro眼霜係無香料、無酒精、無添加,就連皮膚科醫生都推薦,所以敏感肌的大家都可以放心一試。

雖然未夠1個月,但我用了2星期Retinol Pro眼霜已經見到細紋真係減淡了好多,而且覺得眼周firm了唔少,睇落都精神了好多!由於眼霜係低油配方,所以就算潮濕的春夏都唔驚會搽到生油脂粒啦!

如果大家想全面都想keep 住年輕,絕對可以去萬寧入手埋最近新推出嘅同系列 66 折 Retinol Pro 精華套裝,呢個超抵套裝入面有30ml貨裝 Retinol Pro抗皺精華外,仲有兩樽14g的Retinol Pro修護面霜,連埋眼霜一齊用可以全方位修護肌膚,做到淡紋抗皺,鎖住年輕嫩滑的肌膚。重點係套裝超抵買,因為係萬寧獨家做緊66折!

宜家係萬寧同屈臣氏都可以買到新升級 Retinol Pro 抗皺眼霜,了解更多產品:
https://bit.ly/35kEfnr


雖然產品由OLAY提供,但我真係鍾意先會打以上的分享哦!
| 品牌合作 | 出席活動 | 產品試用 | Email : bingfooddelivery@gmail.com

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

冰糧派出所
大吃大喝之芭蕾女孩。最愛線條簡單、性格傻傻的奇怪東東。十分喜愛去嘗試新野 \(//∇//)\ | 品牌合作 | 出席活動 | 產品試用 | Email : bingfooddelivery@gmail.com