#Fitness

唔怕貨比貨!WholeLove Plus全植物醫學級益生菌元配方400億

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

有冇肚谷谷?係咪成日生暗瘡?有冇口臭?呢啲全部都係都市人嘅症狀,而你又知唔知,原來腸道嘅健康係直接反映出呢啲徵狀!如果你以為自己日日都「有入有出」就覺得自己好健康,咁你只係啱咗一半,因為出嚟嘅,有啲可能太多水或者太少水㗎…(真係好多學問)腸道係人體最大嘅免疫系統,當腸道失去平衡,人體便易受壞菌侵襲。

2020年本港大學進行全球首個腸道微生物研究,發現華人新型病毒患者腸道内顯著缺乏一系列重要嘅好菌,而呢隻WholeLove Plus全植物醫學級益生菌元配方400億,就加入全效華人配方:益生元、後生元、硒酵母、專利纖維及綜合蔬果酵素!!臨床實證,新型病毒患者服用2星期後100%症狀消失,更有效產生中和抗體,對預防有輔助作用,全效配方連專科醫生都推薦!

益生菌大家應該都唔陌生,點揀先至好?益生菌supplement有分藥丸型、粉狀、水狀。益生菌飲品我諗大家細細個已經飲過,都知佢真係好甜好甜…而家大家對健康資訊掌握多咗就知道攝取咁高糖份真係得不償失。而藥丸類嘅就需要多啲時間消化,講到吸收最快最好嘅,首選粉狀!Wholelove Plus呢隻係粉,獨立包裝,拎返公司又或者外食族攜帶一樣方便,日本製造加上專利藥廠抗酸耐熱技術,一沖水就溶!

_7

粉狀嘅益生菌都仲有分易唔易溶!WholeLove Plus粉末特別幼細!而幼細嘅粉末代表作啲咩呢?

_6

一沖水就見到個分別喇!WholeLove Plus嘅粉末,幼細又易溶,亦即係代表容易比人體吸收!服用者能增加便量,定時排便排毒,不腹瀉,腸道順暢。每日1包保健,好嚴重就2包,可以直接倒入口或者用室溫水沖服,記得飲多啲水,效果會更加好。

WholeLove Plus全植物醫學級益生菌元配方400億最好嘅地方係大人細路、孕婦、老人家都可以服用,有一盒看門口,全家都受惠。個盒上面寫天然水蜜桃味,但我自己就唔係好覺有味,冇添加糖分,方便我加入去其他飲品嗰度(係呀,最近減緊碳水,飲緊蛋白粉代餐。)呢隻益新菌榮獲多項國際認證 GMO FREE、厚生省GMP、Vegan FRIENDLY、Gluten Free、Lactose Free、Free of 8 Allergens,如果你身邊都有家人朋友有腸道健康問題,記得推介佢哋WholeLove Plus!

 

http://www.wholeloveplus.com/

 

**產品/產品資料由品牌提供,真心分享。歡迎電郵查詢。

 

ngayiellie@gmail.com
http://www.facebook.com/popcornellie
http://instagram.com/popcornellie
http://popcorn-express.tumblr.com

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

popcorn55
八十後在職媽媽,從無憂無慮的二人世界跳到憂柴憂米的三人家庭。因為工作關係,過著男主內女主外的生活。每天忙著返工和吃喝玩樂,決定以「最少的時間留著最多的青春」為人生課題。