#Beauty

[護膚] 為肌膚保濕 靚住過年!❤️ Kiehl’s全新醫學保濕導入精華 + 特效保濕霜

口罩帶了一整年,肌膚到了秋冬時節的乾燥天氣覺得特別難受,唔單止爆乾紋,仲好易敏感添⋯ 呢個時候更加要努力做好保濕,皮膚先可以Keep住係穩定嘅狀態!

係呢個時候Kiehl’s的全新醫學保濕導入精華同埋特效保濕霜就可以發揮到好好嘅保濕鎖水效果,急救口罩肌、敏感肌,靚住過年~

Kiehl’s全新醫學保濕導入精華
Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate

Kiehl’s研創出特效配方,Juvederm®保濕因子,由植物性甘油(Plant-based Glycerin)及紫蘇葉精華(Shiso Leaf Extract)組成,有助於肌膚表層深處鎖住水分。這創新配方經 多次試驗,證實具備上佳抗衰老保濕能力,功效可保持長達 72小時,水分滲透更深入多達10層角質層,聽落真係好Powerful呢!

Kiehl’s全新醫學保濕導入精華 質地清爽水潤,塗抹後在短短數秒就被肌膚完全吸收,唔會有黏笠的感覺,正丫~ 所以佢係一年四季用都冇問題,特別適合乾性肌膚。

用後有如為肌膚增添了一層保護膜,鎖住水份不易流失,過了大半天肌膚依然水潤不乾燥,泛油也大大減少了。

配合埋Kiehl’s皇牌特效保濕霜,真的可以做到全天候保濕了!呢款皇牌好啱深受敏感或乾燥肌膚困擾的朋友~ 我都已經空瓶了N盒了喇!

Kiehl’s 經典特效保濕乳霜
Ultra Facial Cream

經典特效保濕乳霜成分優質天然,無添加酒精,無香料,無色素,無Paraben,溫和親膚令敏感膚質亦可安心使用。

我自己就鐘意佢夠哂簡單,因為過於繁雜的產品會為肌膚造成敏感,特效保濕乳霜温和親膚,以純淨南極葡萄醣蛋白及優質橄欖油,幫你補水及打好肌膚健康基礎,而且高效保濕鎖水,是敏感肌膚的保濕恩物呢!

這款經典保濕霜質感輕盈不油膩,非常適合日常使用,而且以 24小時持久保濕聞名,所以多年來我都一直有用佢,特別係天氣乾燥時,更加不能沒有它呢!

據說使用特效保濕乳霜一次,面部肌膚水潤度即時提升2.3倍,即使在最乾燥的部位,也能得到極致滋潤。用後肌膚更柔軟嫩滑,更顯健康。

最近勤於使用Kiehl’s這兩款保濕救星,肌膚狀態都好穩定~ 摸上手更加柔軟彈滑,即使依然是長時間帶口罩,感敏泛紅都早已遠離喇!有了Kiehl’s全新醫學保濕導入精華 + 特效保濕霜,過年想化個貼服靚妝都冇難度啦~

了解更多:
www.kiehls.com.hk

@KiehlsHK #KiehlsHK  #親膚零負擔 #UltraFacialCream #亞洲No1面霜

想看到更多即時分享,可以到facebook page讚好呢!
請多多支持吧~送禮不定期進行中~~
歡迎聯絡:
chiupurple@gmail.com
dahlia_purple@hotmail.com
YOUTUBE
是次產品及產品資料由品牌提供,本文章所發表的全部內容均屬個人意見及真心感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊,請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

PurpleChiu
she.com客席編輯, 八十後Freelance Designer,愛手作、愛旅遊、愛寫Blog,相信生活是為了發現美! 歡迎邀請及聯絡: dahlia_purple@hotmail.com OR chiupurple@gmail.com