#Beauty

【 #手工護膚 】瑞典 SJÖ Skin



【 #手工護膚 】瑞典 SJÖ Skin 

每朝起身一杯温暖滋潤嘅蜜糖水唔止對身體好喔,

仲令肌膚更健康潤澤,蜜糖唔單止可內服更可外用。

呢個黎自瑞典嘅全天然手工護膚品牌 SJÖ Skin ,

所有產品都係全人工手製各種肌膚適用|無動物測試|無化學成分|百分百天然!

特別推薦敏感及暗瘡肌使用!



Happy Honey Mask
獨創嘅粉紅蜜糖泥膜,成分簡單、100%天然純粹,沒有添加任何化學成分。主要高效天然成分為生蜂蜜、薏仁、高嶺土及爐甘石。當中的有機生蜂蜜是品牌的明星成分,不受殺蟲劑及化學品的傷害,保証生蜂蜜最天然純正、不受污染、不經加工,跟一般已加糖稀釋純蜂蜜不同,保持原有的營養價值及功效。而且它與傳統的泥面膜不同,不含任何水分,不會對皮膚造成乾燥或繃緊。
 
屬全效型面膜包括5大功效:
🔹鎮靜肌膚:生蜂蜜和爐甘石有助舒緩敏感受刺激和壓力肌膚,減少紅腫和暗瘡粉刺。
🔹清潔排毒:高嶺土可輕易帶走毛孔內污垢,清除雜質及多餘油脂。
🔹提亮美肌︰薏仁微粒可溫和地清除老化角質層,令膚色變得亮白,趕走暗啞
🔹修復消炎:生蜂蜜亦具有抗炎和抗菌功效,有助修復肌膚細胞,加速傷口、疤痕癒合。
🔹滋潤肌膚︰甘油和丙二醇有效為肌膚保濕,幫助柔潤肌膚,令膚色變得更均勻。
 
好鍾意佢地附送的面膜掃,細細支好好用,設計精美~
 
 



 
Happy Honey Oil
 
有追開我嘅網友都知道我好鍾意用肌底油架,
由其係秋冬簡直係無油不歡!
鍾意係面霜、面膜滴幾滴一齊用,感覺更滋潤亮澤,
呢款Happy Honey Oil 成份全天然,
藍梅籽油、玫瑰果籽油、西瓜籽油、仙人掌籽油、紫草根、蜂膠
以及加入具抗氧化、保濕潤功效嘅角鯊烷。
當中所含油脂成份,能夠補充油脂保護層養分,強化油脂保護膜,
為肌膚建立保護屏障,免受自由基的傷害。減慢水份流失同時,
亦更有效將肌膚水份鎖住。
 
化妝前滴兩滴按摩肌膚,妝容更持久亮麗,自然貼服~
 
 



 
 
用後感: 

Happy Honey Mask 用後有效人舒緩泛紅敏感肌,鎮靜消炎、提亮膚色、滋潤肌膚,

改善乾燥肌,用左幾次後黑頭同下巴的粉刺也明顯減少!

Happy Honey Oil 性質溫和,清爽唔黏笠,仲好滋潤,
水油質地迅速被肌膚吸收,達到保濕鎖水效果。
 
兩者一齊用仲可幫助細胞更新、均勻膚色,令肌膚重拾光澤亮白,延緩衰老,
有效舒緩敏感受刺激和壓力肌膚,幫助減退疤痕以及肌膚泛紅問題!♥️
@sjoskin 

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

Annielittlecake
天生愛美麗、愛生活、愛美食、愛旅遊、愛吃喝玩樂....曾任時裝設計師和櫥窗設計師,現任slash 一族熱愛自由的工作,身兼化妝師、模特兒、KOL、博客....努力精采自己人生的一頁。