#Fitness

【 #免疫力評估 】 Govita tech 免疫排毒套餐

【 #免疫力評估 】
 
疫情之下,人人都嚷著要增強體質,提升免疫力, 更不惜花費買營養保健品,你又知唔知自己嘅免疫力屬強定弱 ? 經常捱夜唔夠訓嘅我,體弱易病,擔心免疫系統下降影響健康, 加上呢期流感 +新冠肺炎肆瘧,我都想好好了解一下自己嘅身體狀況, 從根源開始改善體質。 最近係網上訂購左 Govita tech免疫排毒套餐, 呢個餐其實係Telogen + DEXLA™ 套餐是一個一站式的免疫力增強方案, 包括 1次 Telogen測試和1瓶 DEXLA排毒補充品,#自己免疫力自己測, 自行在家滴血做測試,再將樣本交由專業團隊進行測試, 之後再寄番身體報告俾我 review, 全程無需到醫院或診所, 過程簡單快捷讓我短期内監測住自己的免疫能力。
 
 
 
 
 


                                       【 #免疫力評估 】 Govita tech 免疫排毒套餐
 
1次 Telogen測試 +1瓶 DEXLA排毒補充品
 
 
 
 
 
 
 
 



 
採樣方法好簡單,一盒有齊測試工具,記住測試前先消毒一下手指同工具,
將血液點係採集血液紙上面,再封好樣本入信封寄返去就得架啦,
大概一個星期左右就收到測試報告。
 
 
 
 
 



 
期間再配合埋營養品DEXLA™ – 免疫排毒膠囊,
睡眠質素食左1個月後感覺改善,個人感覺精神狀態好左冇咁易攰。
有效幫助器官消排毒、增加抵抗力。
 
 
 
 



 
 
一星期後收到測試報告,結果顯示我嘅免疫力水平理想,
測試結果端粒相對長度是1.13,屬於理想, 免疫系統都尚算唔錯,
報告中可根據檢測白血球端粒長度、端粒長度適中代表免疫功能良好、
端粒太短代表免疫系統有待改善。
 
 
 
 
 

 

 

 
除左測試報告外,
Govita仲會提供一啲飲食同運動既建議,
可以幫助我保持良好既免疫力水平!
推薦俾體弱多病、長期疲勞、睡眠質量低下、
吸烟喝酒和關注免疫力及肝臟健康的人士去做喔 ~
 
想了解更多即上: https://govita.tech/en/products/telogen

 
@Govita
 
#Govita #免疫排毒套餐 #免疫力評估 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

Annielittlecake
天生愛美麗、愛生活、愛美食、愛旅遊、愛吃喝玩樂....曾任時裝設計師和櫥窗設計師,現任slash 一族熱愛自由的工作,身兼化妝師、模特兒、KOL、博客....努力精采自己人生的一頁。