#Beauty

額頭開始有抬頭紋點算?Go Young!

天生額頭肌肉太強勁,就算擺出一個最放鬆嘅表情,我條眉都係會戚起。兩條眉唔對稱,去霧眉都搞到美容師不停提我放鬆啲放鬆啲(但我放鬆咗㗎喇…嗚嗚)唔知你哋又冇呢個困擾?其實真係幾困擾,連畫眉都變成件苦差… 而且不知不覺戚咗幾廿年… 額頭啲肌肉鬆弛晒…連帶眼皮都下垂埋,顯得對眼特別凹陷,即刻老多幾年。

我上網做過research,想解決戚眉,首先要令肌肉放鬆,肉毒桿菌素幫到你!我估唔少愛美嘅絲打都聽過㗎啦,會唔會越打越醇㗎?效果越來越唔明顯要打多啲劑量㗎?事實上係㗎,如果肉毒桿菌素有複合蛋白呢啲雜質,我哋身體係會有機會產生抗體,令到療效減低嘅!!意味住,你可能要洗多啲錢去增加療程次數 & 劑量!

不過科技已經進步咗,而家呢隻Xeomin®️純淨肉毒桿菌素,係全港唯一經美國FDA認證零雜質(包括複合蛋白成份)嘅肉毒桿菌素產品!品牌以高科技淨化技術,移除不必要嘅複合蛋白,減少身體產生抗體機會,keep住療效持久,認真係安全兼治標治本呀!品牌新一代代言人係奧斯卡影后Gwyneth Paltrow(Iron man入面嘅Pepper!)做咗咁多年Iron man背離後嘅女人都仲咁keep到,係咪信心大增先!

我今次就去 Go Young度做treatment,醫生做完consult就可以開始,唔洗30分鐘就搞掂,真係有效率!其實我唔係第一次接觸Xeomin®️,之前大概係兩年前,嗰陣係為咗解決抬頭紋同埋戚眉。今次再嚟做,連醫生都話keep得好,已經冇乜抬頭紋,所以今次主要係處理眉毛肌肉,需要用到嘅劑量不增反減!呢個就係Xeomin®️最大嘅好處!療程效果基本上係即時可見,第2~4日最明顯。一次療程大概可以維持4~6個月(因人而異,以我個人經驗就真係keep到咁耐嘅!)

除咗對付皺紋同埋放鬆肌肉,Xeomin®️亦適合修塑小腿肌、肩膀斜方肌、咀嚼肌(即係瘦面)如果係針對小腿同埋膊頭呢啲大範圍肌肉,需要嘅劑量自然會多啲,呢個時候Xeomin®️就比其他嘅肉毒桿菌更加適合,因為怕其他肉毒桿菌素喺多劑量嘅情況下會有更高機會令身體產生抗體嘅風險嘛。最後就係要留意要去獲認證嘅醫療中心去做,切勿貪小便宜!推介Go Young先,醫生好專業, 解釋詳盡之餘又快手。

 

更多資料:https://www.facebook.com/Goyoung-2195543264010812/
地址:旺角彌敦道610號荷李活商業中心1302室
Whatsapp:9456 5841 / 9544 4662
Wechat :goyoungskinlab

 

 

**產品/產品資料由品牌提供,真心分享。歡迎電郵查詢。

 

ngayiellie@gmail.com
http://www.facebook.com/popcornellie
http://instagram.com/popcornellie
http://popcorn-express.tumblr.com

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

popcorn55
八十後在職媽媽,從無憂無慮的二人世界跳到憂柴憂米的三人家庭。因為工作關係,過著男主內女主外的生活。每天忙著返工和吃喝玩樂,決定以「最少的時間留著最多的青春」為人生課題。