#Fitness

【Ido Legend松健莊】毒毒清!3 in 1皇牌排毒美體療程

疫情後放假都唔出街,係屋企百無聊賴就由朝打機打到晚,打到肩頸膊痛,加上長期坐姿不良腰背好酸軟,忍唔住放假要鬆一鬆!松健莊3 in 1皇牌排毒美體療程真係吸引到我,一次過排濕毒、舒經絡、活氣血兼瘦身,一次療程滿足多個願望!

 

登記完就等入房開始療程,店內裝修走自然風,有一種家的感覺,房間都以自然舒適風格為主,治療師係房間門外等待我換衫,換完就同治療師講聲「OK」就入房開始療程

 

 

 

治療師一望我背部已經問我係咪成日都好攰?頸椎位置有輕微鼓起,原因係姿勢不良加長期勞損,要正視一下。了解到問題後治療師開始人手按摩開穴,以獨家調配漢方草本精油直滲筋膜層放鬆筋肌,治療師配合按、推、撥、滾、揑、揉進行人手穴道按摩,疏通穴位。Venus 真係好鐘意按摩,一面按摩繃緊肌肉一面放鬆,酸軟逐漸消失

 

之後治療師會使用磁叉排酸毒,能夠驅寒去濕,完全係女士一大福音,磁叉更有助加速新陳代謝、去水腫達致美體塑型效果。比起人手按摩,磁叉係某幾個穴位會有酸軟感,但按多幾次就消失,真係有種淋巴通咗感覺!

 

最後會進行深層經絡刮痧,比起傳統刮痧,紅外線養生經絡儀以溫熱進行溫灸舒適得多,以紅外線加上微電流刺激經絡穴位,配合治療師專業走罐手法以無痛刮痧方式同樣能行氣活血、舒筋活絡、改善各種痛症。經絡儀比我感覺主要係微溫,係背部遊走時完全沒有不適,反而暖暖地好舒服。

 

60分鐘療程好似轉眼間就過,完全係快樂不知時日過,體驗完3 in 1皇牌排毒美體療程成個人真係鬆哂,身體血液循環加快,好似做完運動後一樣,大家都想舒緩肩頸背痛就要快d去體驗下la!

 

立即預約︰

☎電話︰6992 7027

📱Whatsapp︰https://bit.ly/2VYKVD8

🏠尖沙咀分店︰金馬倫道23-25號金馬倫廣場22樓全層

🏠佐敦分店︰彌敦道192-194號協成行九龍中心8樓全層

標籤: IdoLegend松健莊

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

VenusPang
【佛系Blogger】堅持邊食邊減,懶得嚟又貪靚,為咗靚可以去到好盡!歡迎所有護膚/化妝/微整/減肥/療程!聯絡我吧!Email: pomeranian.chichimo@gmail.com