#Beauty

【 #敏感肌膚恩物 】Joseristine 蘆薈燕麥溫和洗護套裝

【 #敏感肌膚恩物 】



踏入秋天,肌膚即時感到繃緊,

容易變得乾燥缺水,要多加保濕,

特別係敏感肌膚嘅朋友仔喔 ~


介紹大家用 Joseristine 蘆薈燕麥溫和洗護套裝,好岩而家天氣咁乾燥用架~

呢套產品仲不含類固醇、MIT及CMIT,仲係香港醫護協會認可產品。

蘆薈燕麥溫和沐浴露蘊含燕麥、蘆薈及多種天然植物精華,

溫和潔淨同時滋潤肌膚,同時有助修復皮膚天然屏障,

保持水分可舒緩乾燥、泛紅及痕癢,

用完可以 keep 住肌膚成日都感到柔軟和光滑,營造看得出的健康皮膚

潤膚乳蘊含燕麥、蘆薈及乳木果等多種滋潤保濕成分,

細膩潤滑的乳液於肌膚表面形成鎖水保護膜,

給予肌膚深層長效的潤澤效果,

可幫助舒緩及改善因乾燥引發肌膚痕癢、粗糙現象,回復健康亮澤。

呢套蘆薈燕麥溫和洗護套裝同時做到舒緩滋潤+防護 ,

10 月仲有驚喜價,CP 值咁高係時侯入定大手慢慢用啦 ~

了解更多: https://bit.ly/3bsSKXD

#彩豐 #Joseristine #蘆薈燕麥溫和沐浴露 #蘆薈燕麥溫和潤膚乳  #10月驚喜價

#sohappy💕💘

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

Annielittlecake
天生愛美麗、愛生活、愛美食、愛旅遊、愛吃喝玩樂....曾任時裝設計師和櫥窗設計師,現任slash 一族熱愛自由的工作,身兼化妝師、模特兒、KOL、博客....努力精采自己人生的一頁。