#Beauty

MADE IN JAPAN 的V10 Plus皇牌精華液 –消炎美白有效果



今次試左2由日本製造的V10 Plus皇牌精華液 V10 Plus Vitamin C 和甘草精華。

 


V10 Plus 10:

1.不含paraben (一種對人體有害的防腐劑)

2.不含人造色素

3.不含礦物油

4.不含化學香料

5.水溶性

6.10款精華液針對不同肌膚需要

7.通過皮膚科醫生測試

8.只需10日便有看得到的效果

9.色彩繽紛的瓶子有色彩治療的功效

10.日本製造

 

有暗粒暗瘡既位置我就用到甘草精華去幫我處理,V10 Plus既甘草精華入面含有既甘草對皮膚不適和皮膚發炎有不錯的效果。甘草有助舒緩皮膚發炎既情況及曬傷所引致的皮膚粗糙和不適。而且佢仲可以幫手修護皮膚,排毒,和舒緩受刺激的肌膚。

 

我都幾種意佢既質地,因為佢既質地係啫喱狀,我直接搽係暗瘡位置。咁我會用係石頭瘡既位置,用後幾日無咁紅腫同大粒,有少少退退地既感覺。

 


之後,我就再用V10 Plus Vitamin C果支去做去暗瘡印,用後7-8天,印都有少少減退,效果不錯。

 

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。