#Beauty

[護膚] 濕疹救星!!❤ Delizioso Blue Tanseline 藍艾菊修復霜 ❤ 估唔到咁work!!

去年開始每逢轉季,濕疹就黎搵我⋯
每次去睇醫生,醫生都話好輕微,會開類固醇藥膏比我,初初用真係幾好,不過我都唔想太過依賴類固醇,護膚品方面都會揀天然成份為主⋯前排係SalalaBeauty 就搵到Delizioso Blue Tanseline 藍艾菊修復霜,款修復霜有助鎮靜肌膚,舒緩或減低敏感肌膚或是輕微濕疹所引致的紅腫及痕癢情況,可短時間達到降紅效果。

Delizioso Blue Tanseline 藍艾菊修復霜來自加拿大,是人手製作的天然護膚品:) 蘊含摩洛哥藍艾菊精油,是最強的抗炎精油之一!

當Delizioso Blue Tanseline 藍艾菊修復霜遇上微暖的指尖就會溶化成油,質地唔會好笠,而且皮膚都吸收得好快。

初初覺得修復霜嘅包裝真係好平凡,唔知佢係咪真係咁work呢~ 果然人不可以貌相,產品都係!頭一次用已經覺得止痕止得好快!

上個月又爆濕疹,塗了類固醇藥膏還是會覺得痕痕地,而且膚仲變得好乾。但係用咗Delizioso Blue Tanseline 藍艾菊修復霜之後,紅腫痕癢係十分鐘內已經退了,而且大半日都唔再覺得乾同痕。呢隻抗炎萬用膏真係幾滋潤,又唔會太笠~ 當皮膚乾濕疹又想發作時用佢,敏感症狀就好快退散,皮膚都漸漸回復健康。

感恩遇到Delizioso Blue Tanseline 藍艾菊修復霜,每日早晚搽一次, 敏感或濕疹嘅地方慢慢好返哂,冇再用類固醇藥膏都搞得掂,而且大人細路都啱用架~

想改善濕疹問題的朋友不妨去SalalaBeauty揾一揾啦:)

https://www.facebook.com/salalabeautyhk/

想看到更多即時分享,可以到facebook page讚好呢!
請多多支持吧~送禮不定期進行中~~
歡迎聯絡:
chiupurple@gmail.com
dahlia_purple@hotmail.com
YOUTUBE
是次產品及產品資料由品牌提供,本文章所發表的全部內容均屬個人意見及真心感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊,請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

PurpleChiu
she.com客席編輯, 八十後Freelance Designer,愛手作、愛旅遊、愛寫Blog,相信生活是為了發現美! 歡迎邀請及聯絡: dahlia_purple@hotmail.com OR chiupurple@gmail.com