#Fitness

【Back to slim。Keep 住按】PPC 神纖油 + PPC 冷暖纖腿王

【Back to slim。Keep 住按】


疫情下多咗時間留喺屋企,食多左、坐多左 ,但運動少左 ……

再咁落去就向橫發展架啦,唔可以再坐以待弊,要決心 #Back to slim 。


之前見到 Coffee 介紹PPC 神纖油 + PPC 冷暖纖腿王,好work 咁等我都試一試先。

【 PPC神纖油 (主要燃脂) 】

含大熱溶脂針成分,獨有的PPC 配合2大醫學塑身成分左旋肉鹼及脫氧膽酸鈉,

可加速局部燃燒全身多餘脂肪,排毒去水腫!

以滲透技術取代針筒注射,在無痛無針藥的輕鬆狀態下纖體!

搽上條腰度熱力深入脂肪層!簡單數分鐘,持續燃脂2小時!

除左搽腰, 仲可以搽喺手臂、肚腩、腰部、大腿、小腿及臀部都得架!

【 PPC冷暖纖腿王(主要排水排走液化脂肪) 】

係首款唯一同時擁有冷熱感覺的修形纖體霜,透過冷熱交替,放鬆及舒緩肌膚,

令血管收縮及擴張交替,能有效加速血液循環,及新陳代謝,

達到排水、修身、修形效果。兩款產品混合一齊用效果仲顯著架!

萬寧有齊哂兩款產品!

PPC Facebook : PPC 神纖油-冷暖纖腿王

PPC website: www.pharmera.com.hk

@ppc_hk

#PPC #神纖油 #冷暖纖腿王 #燃脂 #減肥 #排水 #去水腫 #keepfit #醫學成份 #萬寧

#瘦身 #減肥 #減肥瘦腰

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

Annielittlecake
天生愛美麗、愛生活、愛美食、愛旅遊、愛吃喝玩樂....曾任時裝設計師和櫥窗設計師,現任slash 一族熱愛自由的工作,身兼化妝師、模特兒、KOL、博客....努力精采自己人生的一頁。