#Food

【貓貓都可以食中藥?】寵物中藥配方保健食品 – 「位您寵」

當我地想調理身子時,好多時都會去食中藥睇中醫,原來寵物貓貓都可以!為左想阿虎健康啲,我近排就買左寵物中藥配方嘅貓貓保健食品俾佢。曾經有人跟我說毛孩與BB兩個只能活一個,毛孩會令BB鼻敏感、又會抓傷BB,現實中我家喵星人—阿虎確曾抓傷過鯨魚蝦子…但我地沒有棄養,因為照顧毛孩阿虎終老係我地一世嘅責任‼️

寵物配藥

人到老年,關節筋腱骨骼通通老化,毛孩如是,所以我地都比阿虎食「位您寵」貓貓中藥保健食品,如強免疫配方,可以增強免疫力、補氣血,仲有蟲草Cs-4配方促進呼吸道健康,令阿虎更健康、更長壽! 呢個香港製造的貓狗中藥保健食品,係首個由寵物中獸醫研發及位元堂中醫認可嘅寵物中式保健品系列,100%純天然中藥、無添加防腐劑、人造色素、人造香料、通過重金屬、農藥殘留及微生物安全檢測,啱晒毛孩食嗄!

貓中藥

調補養身唔係人嘅專利,毛孩都有咁嘅需要,根據盒上指示按貓貓體重每日將1粒「位您寵」混入糧中或以水拌勻,就可以簡單餵到貓貓食中藥,甚為方便,最重要係中藥配方成分天然!寵物健康啲、長壽啲、唔使成日睇獸醫,繼續同我地一齊開心生活~~

當初與鯨爸新婚時,確曾考慮應否帶埋阿虎一同搬往新居,留係舊居唔好好照顧怕佢會出事! 畢竟佢年紀都大,到現在快8年了,鯨魚蝦子與阿虎相處好融洽,只係小時候唔識玩又百厭時,試過被抓傷,但從來都冇敏感問題,而阿虎20歲了,仍一直健健康康地生活,實在係驚喜!!

貓保健食品

阿虎食左三個星期,原本偏瘦既佢體重升左少少,大隻左唔少呀!可能係產品令佢胃口好左,營養都好D。我同鯨爸都諗住繼續買「位您寵」俾佢食,咁阿虎就可以健健康康咁生活~你都快啲買「位您寵」保健食品俾你嘅貓貓啦!

位您寵: https://provet.wyt.com.hk/

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

精彩美人小編
分享各類生活上的趣事,如:美容、服裝穿搭、旅游推薦、養生保健等