#Beauty

望住藍天白雲做Facial 無針埋線小顏術

塊面成日都成塊面包咁又圓又大?可以同我一樣去做無針埋線,邊瘦面邊對抗初老!

皮膚一到咁上下,唔Keep真係攪唔掂!本身已經包包面,如果加埋地心吸力的影響,真係會dum得好快。今次我去到旺角的RELIFE BEAUTY做無針埋線的療程。雖然只係小小的美容院,但佢係五臟俱全!除了有一般的清潔補水Treatment,仲有激光去斑及無針埋線等高能量療程。

治療師Ayumi幫我先分析我的皮膚問題。佢見到我的虎紋比較明顯,加上有包包面同雙下巴的問題,所以就建議我做無針埋線去改善。

治療師Ayumi好細心咁幫我先洗乾淨塊面,將面上的防曬卸走。

徹底清潔後,就開始做無針埋線的療程。做無針埋線的時候,有人話會好痛,但我只係覺得有少少痺痺的感覺,無任何的痛感。咁當然感覺都係好個人,所以治療師都好細心問我的感覺。

整個過程絶不馬虎,治療師會幫我加強想重點位置的位置加大少少個度數,希望出黎的效果會更好。

做Facial除了想變靚,仲有想放鬆身心。係呢到做療程可以望住一大片的藍天白雲,真係好Relaxing!

望住個窗都唔知過咗幾耐,完來療程都做完了。做完無針埋線,塊面即時摵起了,就連條虎紋都淡了好多!雙下巴都緊了,無咁Dum了。

如果大家都想試下做無針埋線,改善因皮膚鬆弛而致的皮膚問題,可以到RELIEF BEAUTY試下哦!佢個到明碼實價,好多客人都係朋友介紹黎試,係信心的保證。

RELIFE BEAUTY
地址:旺角亞皆老街109號皆旺商業大廈25樓2507室
Facebook專頁:www.facebook.com/Relifebeautyhk/
電話:9130 5551

雖然療程由RELIFE BEAUTY提供,但我真係鍾意呢個Treatment先會打以上的分享哦!
| 品牌合作 | 出席活動 | 產品試用 | Email : bingfooddelivery@gmail.com

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

冰糧派出所
大吃大喝之芭蕾女孩。最愛線條簡單、性格傻傻的奇怪東東。十分喜愛去嘗試新野 \(//∇//)\ | 品牌合作 | 出席活動 | 產品試用 | Email : bingfooddelivery@gmail.com