#Food

~~一番營養「增高飲」 日本研發製造 ~~適合發育中學童

因疫情期間出戶外已經沒有做運動,在呢個發育期間都想小朋友高度有所增加,同時眼見其他小朋友有增高,我既小朋友都是停留沒有高過,所以我就決定比日本製造純天然增高飲佢飲下。

一般適合7歲或以上,建議連續飲兩個月效果更顯著。

「增高飲」

每盒有30包,每包為6克(6克約1個半茶匙分量)

產品成分純天然,可安心長期飲用

一番營養「增高飲」 日本研發製造 成分全天然,含豐富 精胺酸,能促進 生長激素 分泌,幫助長高。成分更配合蘋果果膠 有助增強專注力 及 穩定精情緒,非常適合發育中嘅學童。

全天然成分:果糖、蘋果果膠、 精胺酸(由蔗糖提煉) 、檸檬酸、酵素提取物、維他命C、維他命D

呢半個月15天都飲了增高飲,每天早、晚連同橙汁加入飲品内。早晚各一杯,連續飲用半個月飲用剛好一盒,我用把尺一度已高了1cm多少少,証明連續飲用都可以有禁好既效果,真係唔錯。

My blog link

❀theztyle❀  ❀Qooza❀   ❀be❀

❀ubeauty❀ ❀ Weshare ❀ 

 ❀blogspot❀ ❀girlab❀

 ❀She❀  ❀mamibuy❀ 

❀Pixnet ❀ ❀style-tips❀

❀myage❀  ❀Seewide❀ ❀girlssss❀

 

想買增高飲的朋友可以去 O’Farm | 綠盈坊有機店各分店

網上訂購  http://bit.ly/2YPTY9w

門市店舖地址 http://bit.ly/ofarm-shop

O’Farm | 綠盈坊有機店

#綠盈坊有機店 #OFarm #日本研發製造 #成分全天然 #精胺酸 #增高飲

 

 

本文章所發表的全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊,請直接聯絡該品牌查詢或/和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。

 

 

 

FOLLOW MY IG ❀ho_ruru❀

 

歡迎合作試用,event 可聯絡我謝謝!!

E-mail: ho_ruru@yahoo.com.hk

    Tags:

 

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。