#Beauty

對抗口罩肌//『Aprilskin 金盞菊系』補水同時鎮靜

近排成日戴口罩,焗住皮膚,又成臉油,令到皮膚差哂,好多暗粒又爆瘡><

早排成日聽人講『Aprilskin 金盞菊系』可以幫皮膚補水同時有鎮靜效果
我當然要試下啦!結果無令我失望~

要皮膚好,第一步就係要好好清潔皮膚
清潔後,重點都係要好好為皮膚補水,而『Aprilskin 金盞菊系』就輕鬆做到以上2點。

金盞菊撕拉面膜

含原片的金盞花花瓣,主要幫我們溫和地去角質、油脂及污垢碎! .

金盞菊舒緩爽膚棉
每片清潔棉都滲透著極緻保濕爽膚水, 絕無酒精成分,
除了保濕,同時為皮膚做2次清潔(呢種抹式的保濕爽膚水棉係韓國好Hit嫁) .

金盞菊補水精華

能做到8 倍深入肌膚補充水分,持久水潤。 零緊繃感,管理毛孔同時即時的鎮靜效果

*香港萬寧有售,詳情可參考April Skin官網
https://www.aprilskin.hk
 
喜歡大家會喜歡我這次的分享!


以上產品&產品資料由品牌方提供。
我只發表個人的真實用後感!



歡迎產品試用 / 活動出席邀請:



My FB:
Little Rainy Mrs To



My IG:
littlerainy89

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

littlerainy89
Little Rainy Mrs To Work Hard Play Hard! Love Travel!