#Beauty

【 女生365日都要防曬!推介SOFINA防曬精華 】

踏入5月,天氣開始愈黎愈熱,外出活動開始面對太陽的洗禮,又點可以唔搽防曬呢?

其實防曬不只是夏天需要塗,無論甚麼季節天氣都有機會令皮膚受到紫外線的侵害,

咁緊係要搵一隻質感舒適,又可以長用落去嘅防曬。

SOFINA iP 系列全新推出嘅 UV 精華,有史上最強UV阻隔 x 抗氧化技術,

佢夠薄吾會塞毛孔,搽左再帶足一日口罩都唔笠,而且仲有兩個款地適合唔同天氣同膚質。

.
如果有興趣可以去SOFINA eshop睇下:
https://eshop.sofina.com.hk/
.
SOFINA Hong Kong
.
#SOFINAHK #SOFINA防曬精華 #UV精華
#抗氧同時修護 #Skincare #Annielittlecake

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

Annielittlecake
天生愛美麗、愛生活、愛美食、愛旅遊、愛吃喝玩樂....曾任時裝設計師和櫥窗設計師,現任slash 一族熱愛自由的工作,身兼化妝師、模特兒、KOL、博客....努力精采自己人生的一頁。