#Family

【#防疫最緊要識洗衫 : 潔霸防蟎成分Plus 洗衣液 】

而家洗衫除咗注重乾淨, 最重要係可以強效防蟎殺菌!
 
除左出外防護措施要做足之外,番到屋企第一時間將污糟衫放入洗衣機,
 
仲要即刻開洗衣機等 D細菌冇得留低。

等我醒你洗衣小貼士啦,最好將著完嘅衫先放係有蓋嘅洗衣籃,
 
之後每次開機都要預留足夠空間畀啲衫攪動、去污同殺菌,大約 7 分滿就好啦!
 
最後梗係揀殺菌力強和防蟎嘅洗衣液,咁細菌就「無」機可乘啦~
 
 

好似潔霸嘅防蟎成分Plus 洗衣液,獨有日本嶄新技術,強效殺菌99.999%。
 
仲加上MDJ防蟎成分,達至驅離蟎的效果,殺菌之餘仲去除頑固皮脂污垢。
 
 
 

我同小寶姐都有鼻敏感,用左有防蟎成分嘅洗衣液咁就唔洗擔心衣物或
 
床舖上嘅細菌同致敏原「蟎」的問題啦,仲可以洗埋布口罩,殺菌又防蟎,
 
咁洗完嘅口罩和衣物先係真正嘅潔淨。
潔霸防蟎成分Plus洗衣液銷售點:
 
HKTVmall: https://bit.ly/2Penl0y
百佳超級市場:https://bit.ly/2KulGBB
惠康超級市場:https://bit.ly/2YMJA0c
#日日殺菌99點999 #潔霸防蟎成分Plus洗衣液

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

Annielittlecake
天生愛美麗、愛生活、愛美食、愛旅遊、愛吃喝玩樂....曾任時裝設計師和櫥窗設計師,現任slash 一族熱愛自由的工作,身兼化妝師、模特兒、KOL、博客....努力精采自己人生的一頁。