#Beauty

振奮醒神!❤ 飯後必備「NUDE無糖清爽除口氣爆珠」❤ 零口氣的清爽~

正式復工之後,日日帶住口罩返工點都有少少唔慣。係Office有時都想食粒糖振奮下~ 來自日本森下仁丹Jintan 的人氣產品「NUDE無糖清爽除口氣爆珠」就係我嘅醒神之選!
呢款「NUDE無糖清爽除口氣爆珠」係日本好hit,前排終於登陸香港喇!有係7仔留意開零食我都即時入左貨~
除口氣爆珠爆珠是Sugar Free無糖除口氣糖,以四層膠囊設計,擁有雙重功效,可以除口氣及胃氣。口爆珠小小一粒,欲有薄荷爆炸威力,更有3款不同口味,包括醒神薄荷味、清新覆盤子味、檸檬蜜糖味。

 

NUDE無糖清爽除口氣爆珠包裝設計都好有心思,盒仔就好似一個迷你迷宮咁,每次倒糖出黎都好似玩緊小玩具咁。

 

三款「NUDE無糖清爽除口氣爆珠」之中,最勁薄荷味的就是藍色這一款!
咬爆爆珠後加上深呼吸,薄荷即時攻上鼻,好醒神好爽架~

 

 

係公司食完午飯好多時都覺得飯氣攻心,啪返粒「NUDE無糖清爽除口氣爆珠」醒下神,仲可以去除口氣胃氣,帶住口罩都覺得特別舒服,因為同口氣BYE BYE感覺好refresh架!

 

大家都去7Eleven買返盒試下啦,覆盤子味真係好清新,袋定一盒係手袋,隨時隨地都可以享受清新感覺喇!
想看到更多即時分享,可以到facebook page讚好呢!
請多多支持吧~送禮不定期進行中~~
歡迎聯絡:
chiupurple@gmail.com
dahlia_purple@hotmail.com
YOUTUBE
是次產品及產品資料由品牌提供,本文章所發表的全部內容均屬個人意見及真心感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊,請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

PurpleChiu
she.com客席編輯, 八十後Freelance Designer,愛手作、愛旅遊、愛寫Blog,相信生活是為了發現美! 歡迎邀請及聯絡: dahlia_purple@hotmail.com OR chiupurple@gmail.com