#Beauty

【去眼紋醫學美容】Megeve beauty – 8效眼袋槍好唔好?

上個月終於迎接29+1呢個大日子,本來都好地地,但近排照鏡硬係覺得怪怪地,睇返上兩年啲相,原來自己多咗幾條魚尾紋同眼袋,個人睇落都老啲…
唉!人老左,每日用護膚品都差啲咁,所以今次就要去Megeve beauty試下好唔好,佢地有最新既去眼紋醫學美容技術 – 8效眼袋槍,希望可以補救下啦!:] :]
眼紋同眼袋真係會令女仔好顯老,我有幾個朋友細過我,但成日捱夜又無做運動,睇落去年紀好似仲大過我咁,女仔廿幾歲出黎做野就要開始好好保養先得架…
其實我自己都試過其他去眼紋醫學美容,好似HIFU咁,有用係有用,但都幾痛下,我個人驚痛…
於是今次就去Megeve beauty試下好唔好,佢地既8效眼袋槍係獨家專利,咁究竟佢地既眼袋槍同其他美容院有咩唔同呢?
最大既分別係,Megeve beauty 8效眼袋槍可以:消滅眼袋、眼紋、眼圏、眼腫、淚溝、眼死皮、眼毛孔、眼下垂。
一般美容院既眼袋槍只可以對付3-4種眼部問題,但8效眼袋槍就可以一次過對付8種問題!
對我黎講,最緊要係搞掂眼袋、眼紋同黑眼圈,但都好期待可以收細埋毛孔,同埋令對眼無咁下垂。
以為咁就完?當然唔係咁簡單啦!Megeve Beauty仲會配合獨家既【8效眼肌原液】將8大效力疊加、再加上獨家【8效眼肌膜】將效力滲透同延長,可以維持效果好耐架!
講咗咁耐,終於黎到Megeve Beauty試下好唔好喇,即刻試試佢地獨家既去眼紋醫學美容療程先!
療程前會有一個專業既皮膚分析,了解返皮膚問題同需要,令療程更可以針對問題解決。皮膚分析仲可以睇埋輪廓線,微血管同埋色素,更加準確咁知道自己皮膚差啲乜~:]
Megeve Beauty 環境都幾好,交通又方便,收工都可以保養放鬆吓!獨立房間,仲有VIP房,可以同埋Friend一齊做facial按摩,一路吹水一路做facial都幾開心!

做眼袋槍之前,治療師會幫我做一個深層清潔先,去眼部角質,令眼部肌膚變得柔軟,為眼袋槍做好準備。
之後就正式開始做了!本來以為8效眼袋槍會高能量輸出,點都會痛,但只係有少少暖暖地既感覺,慢慢就好快習慣,碌下碌下仲好想訓覺添。:]
而且Megeve Beauty既治療師好好,唔會好似其他美容院咁,碌完就算,佢地會專針對你希望加強既部位,好似我咁,佢就幫我加強眼紋同眼袋部位,令效果更好,而且都有加埋黑眼圈,真係成對眼都煥然一新啊~
做完之後治療師就幫我敷個eye mask,為岩岩承受完高能量既雙眼作保養,凍凍地好舒服的。

之後照鏡,做一次既效果已經好明顯!因為佢可以幫埋塊面增加血液循環,所以睇上去個人都健康左,對眼無以前咁暗沉,毛孔都收細返!
之後我再輕輕篤下,呀~連眼皮、眼角位都收緊返,眼袋、眼紋、黑眼圈都淡哂,果然係獨家既去眼紋醫學美容技術!~:]
不過大家要記住,做完眼部療程後,一定要敷多啲eye mask!適當既保濕可以令效果發揮得更好,適當既保養,可以令眼周keep住有彈性同緊緻,無眼袋皺紋出現,就愈來愈閃爍動人啦~
如果你想試試最新最強,無痛獨家既去眼紋醫學美容技術,就快啲去Megeve Beauty試試啦!:]

Heatianyun72
分享在於快樂,日常源於點滴,記錄生活中每個瞬間,分享玩樂情報。