#Beauty

【分享】對付痘痘個人首選 ❤ Yanhee暗瘡膏

其實我每年都會返泰國一次,泰國天氣悶熱,但見到佢地既女仔好多都有化妝,皮膚仲要OK架!
既然年年都返去,就想認識多D佢地既化妝品同護膚品。
最近返工日日都要長時間帶住口罩,焗到出曬面油,仲搞到出痘痘,好煩惱啊!
市面上對付痘痘嘅產品有好多,我經常比暗瘡困擾,所以咩都會試下。

之前就有泰國朋友推介呢隻比我試【Yanhee暗瘡膏】又平又好用!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

呢款是泰國著名天然植物精華嘅祛痘霜,
有效改善因面部皮膚過油或因污垢堵塞毛孔引起的青春痘、粉刺、痤瘡,
改善粉刺部位及周圍皮膚的炎症,使粉刺慢慢退化,淡化痘印。

搽係痘痘嘅時候,會有少少刺痛感(這是正常的啊!膏滲透進痘痘的反應)
用了覺得唔會令皮膚乾,好易吸收,唔會話笠住,有少少草藥味

 

 

 

 

 

 

 

 

用後第2天,痘痘就消左腫,慢慢變得平平。記得不要搽太多,薄薄一層就夠了。
細細支10g方便可以帶去旅行,隨時隨地都可以靚住影相啦!
然禧國際醫院(Yanhee International Hospital)是泰國知名的整形醫院,它的整形技術在亞洲乃至世界名列前茅。項目包含了:皮膚護理,面部微整,身體整形,變性手術等等。
產品使用前可將其擦拭於手肘內側,測試皮膚有無敏感反應後,再使用於臉部肌膚。
*︿*︿*︿*︿*︿*︿*︿*︿*︿*︿*︿*︿*︿*︿*︿*︿*︿*︿
歡迎合作: missbboey6@gmail.com
IG           :Boey_siubo
She.com:https://blog.she.com/missbaboey
BE    :https://www.beautyexchange.com.hk/blog/BaBo%20Lok
Blogspot:missbaboey6.blogspot.com
Qooza     :http://beauty.qooza.hk/u/MissBaboey/shares
Ulifestyle:https://blog.ulifestyle.com.hk/blogger/missbaboey/
Girlab  :https://girlab.hk/author/missbboey/

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

missbboey6
80後媽媽,Marketing小薯,愛旅遊,愛玩樂,愛扮靚,愛分享。 歡迎合作:missbboey6@gmail.com