#Beauty

強化護理3步曲 ► Amway Satinique仙姬美髮護理系列♦ 好唔好用?即看我的柔順秀髮

最近漂染了一頭紅髮,亦特別做了焗油療程,但髮絲依然乾燥、蓬鬆、易折斷。

真的是時候要加強髮絲護理,讓柔滑髮絲重見天日了,睇完分享後,大家就知效果好唔好!

 

Amway旗下Satinique仙姬美髮護理系列,將科學、健康及美麗融為一體。

透過獨家專利ENERJUVE智能修護複合成分:強化秀髮的脂質、鞏固髮質的肌酸

及養護成分18-MEA,以植物精華滋養每根髮絲,進行強化護理3步曲,散發健康光澤!

 

 

 

作為專業頭髮護理品牌仙姬Satinique,旗下多款洗頭水、護髮素及修護產品,

用上選用的配方,針對不同髮質需要,同時用上鮮明設計以便選擇!

 

為針對改善我的乾燥蓬鬆髮質,我選擇了Amway Satinique仙姬的Smooth Moisture Shampoo & Conditioner水凝柔滑洗髮乳及潤髮乳 (280ml / 750ml)內含堅果籽油柔維他命B5天然植物配方,可為髮絲增加水分,回復彈性。由於性質温和,可每日使用。想知Amway Satinique好唔好用?繼續睇落去 Go~

 

 

Amway Satinique洗髮乳質地水感細滑,遇水後可揉出豐盈泡沫。洗髮時,取適量於濕髮上按摩,再以清水洗淨。

 

 

 

Amway Satinique潤髮乳豐盈柔滑,可於洗髮後,均勻塗抹在頭髮上,再以清水洗淨。

 

 

左圖是使用前,髮質因染髮受損,令髮絲乾燥、蓬鬆、易折斷,仲暗啞欠光澤。

右圖是使用後,髪質有明顯改善,變得順滑、貼服、強靭不易斷,仲重現出一份健康活力、光澤。

 

 

Amway Satinique仙姬美髮護理系列,短時間就幫我改善到受損髮質,重見健康柔順秀髮,實在不錯,大家睇完覺得效果好唔好?我就一定會keep住用Amway Satinique系列!

 

 

Facebook:https://www.facebook.com/ArtistryHongKong/

Website:https://amshop.amway.com.hk/

 

產品由 Satinique 提供。

 

My Contact:amyng369@gmail.com (Amy Ng)

My Fanpage: AmysBeauty.amyng888

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

Amy Ng
向來對世事充滿好奇,最愛到處探索,嘗試新事物,充實人生! 自14年開始寫Blog,分享新野,期間獲各界欣賞,令體驗多了,分享範疇更多! 美容 | 美食 | 潮流 | 生活 歡迎合作試用,活動邀請❣️