#Beauty

與眼袋絶交 第四代眼袋槍

香港人由早忙到晚,辛苦完一輪,到夜晚的短暫私人Moment,總會唔到最攰的一刻都唔願訓,久而久之就形成了黑眼圈及眼袋的問題。

有朋友就推介我去試眼袋槍,話即時見效不特止,過程仲有舒服添。今次我就去了位於北區的T-Moon Medical Beauty做眼袋槍療程。由於近日香港的疫情,所有進店的客人除了會探熱、消毒外,職員仲會詢問客人的旅遊史,咁大家都可以安心做Treatment啦~

登記後,諮詢師先同我介紹今次療程及注意事項,以確保我清楚了解整個過程及療程後注意事項。

美容院的環境新淨又企理,每間房仲設有消毒劑,大家可以先噴噴身上的衣物才更衣訓上床上。

治療師幫我洗面後,就開始做眼袋槍的Treatment。整個療程約45分鐘,用上英國的第四代眼袋槍儀器,可以一次過幫我淡化黑眼圈、消滅眼袋眼紋、促進眼周血液循環及刺激膠原自生。

呢個第四代的眼袋槍,全程都係暖暖的,非常舒服,我差D就訓著咗 (笑)。療程除了會做眼周的肌膚外,仲會做埋眉同埋額頭的位置。咁樣Lifting的效果會更加明顯!

Treatment的後果好明顯,除了眼底的色素淡了好多,我的眼袋仲撫平咗好多。碌完機,治療師再幫我敷返個補濕的Gel Mask,即時幫皮膚補補水。

做完Treatment,皮膚無任何的不適,可以即時化妝,所以就算出街前做Facial都無問題哦!

如果大家想知更多療程的資料,可以去佢地Facebook查詢哦。

藏滿足美容按摩養生館 (T-Moon Medical Beauty)

電話:2650 0038

地址:粉嶺聯和墟綠悠軒商場2樓18A,18B &17E

Facebook:https://www.facebook.com/TMoonBeautySpa18A/

=====================================
雖然療程由 藏滿足美容按摩養生館 提供,但我真係鍾意呢個療程先會分享比大家哦!
| 品牌合作 | 出席活動 | 產品試用 | Email : bingfooddelivery@gmail.com

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

冰糧派出所
大吃大喝之芭蕾女孩。最愛線條簡單、性格傻傻的奇怪東東。十分喜愛去嘗試新野 \(//∇//)\ | 品牌合作 | 出席活動 | 產品試用 | Email : bingfooddelivery@gmail.com