頭髮可以話係一個人的第二張臉,唔同的髮型可以影響到個人的臉型特質,唔同髮色當然可以特顯唔同的獨特個性啦!

 

最近L’Oréal Professionnel打造出旗下全新染髮品牌 MAJIFASHION,以霓虹燈及Y世代的型格粉紅為主題打造全新包裝,開創輕透霧光髮色時代,塑造完美自然光澤透亮效果!

上星期有幸出席品牌產品發佈會,大會以全粉紅色作主調,佈置十分用心,好多個打卡位,現場氣氛高漲!

MAJIFASHION 源於屹立超過 40 年的皇牌 MAJIREL染髮系列這支粉紅色包裝的染髮膏充滿少女心,它的髮色專為亞洲人而設,以多年專業美髮科技為基礎,研製出髮色亮澤持久,自然輕透及極緻修護的染髮產品!

專業團隊更創造出11款適合不同埸合及風格的 SECRET RECIPE 獨特潮流髮色配方,邀請了MAJIFASHION髮型模特兒為來賓展示以獨特配方研製出的潮流髮色~真係夠哂型格大膽!

當然佢地都有D穩陣色系,好似楓糖霧啡、焦糖淺棕、棒子咖啡同黑茶拿鐵,比較適合我地一D工作關係唔可以染到咁染誇的色調啦,出黎效果都幾好幾顯色!

如果你都想試下呢個系列的髮色,下次去Salon記得問下髮型師要指定用呢條Line啦!我遲D都去染下先!

 

L’Oréal Professionnel

Facebook:https://www.facebook.com/lorealprofessionnel.hk/

 

#MAJIFASHION #MAJIFASHIONHK #MJFHK #LOREALPROHK #LIMITLESS #BECOOL #MAJIYOURWAY #OinkOinkPR

 

是次活動及資料由L’Oréal Professionnel提供

 

免責聲明:

本文章所發表的全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌/公司之言論及立場。

如需協助或希望獲得更多有關產品資訊,請直接聯絡該品牌/公司查詢或尋求相關專業意見。

**********************************

歡迎合作試用.邀稿.出席活動.化妝工作

Wing Ho

E-mail : fingyan.wing@gmail.com fingyanwing.makeup@gmail.com

Facebook : www.facebook.com/fingyanwing.makeup

Instagram: FINGYANWING.MAKEUP

YouTube: https://www.youtube.com/c/FingyanWing

**********************************

FingyanWing
文職工作者在沉悶的生活中找點屬於自己的樂趣❤愛美愛分享愛嘗新事物❤將正能量帶俾大家|歡迎邀請合作| Wing Ho |E-mail : fingyanwing.makeup@gmail.com / fingyan.wing@gmail.com