自從生咗小朋友之後,心廣體胖,肚腩仲日漸強大。所以一有時間都會做下運動跑下,打下波,拉下筋,希望可以保持身型,減得到就更加好啦~

但有時都會擔心自己熱身唔夠整傷咗,到時都唔知係我照顧啲細,定啲細既照顧我。運動健將朋友就推介信義妹 Active 虎標酸痛凝膠。能加快血液循環和熱身,加快進入運動狀態,減低肌肉受傷機會。質地係水溶性啫喱狀,快速滲透。搽既時候, 有一種清涼感覺,唔會黏住手,大面積搽成身都唔會覺得黏笠笠,唔會搞到衣物有油跡。之後就有少少熱的感覺,跟後都會係清涼感,效果持久。

每支60克,屈臣氏、莎莎、卓悅及各大藥房都可以買到。

更多資料

虎標 Tiger Balm

https://www.tigerbalm.com.hk/

虎標酸痛凝膠

https://www.tigerbalm.com.hk/active

 

 

 

 

@TigerBalmHK

#虎標 #Active #加快血液循環及熱身 #清涼不黏手

信義藍星札記

Facebook Page

Instagram

標籤: 美美信義
信義妹
自理虎媽,學術貓媽。同時係瘋狂DIY 二寶媽。只想好好「育兒」,拒「馭兒」。不論係外人眼中我係乜媽,只求做孩子心中最好的媽。 總結媽媽呢份工係 「錢少事多不放假,晚睡早起肝硬化」。