#Beauty

初嘗眼袋槍 • Exilis Ultra 360

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

市面上有好多乜乜槍乜乜槍,咁眼袋槍又係咩?佢又有咩用?我自己一直都無試過做眼袋槍的Treatment,今次就同你去左DR REBORN去試下呢部新機有幾利害啦!

今次我就去左位於朗豪坊的旗艦店,佢地的Center足足成層咁大,無論係護膚定醫美療程都有好多房,大家就唔洗驚Book唔到啦 (笑)

等候的大廳望住無敵大海景,即時令我心曠神怡 (//∇//)

今次我做的Treatment係第四代的眼袋槍Exilis Ultra 360,呢部機係全球唯一具FDA及CE的認證超聲波融合單極射頻,而且能量比上一代更高哦!

美容師細心地幫我潔面爽膚後,就搽上冰涼的啫喱係眼周。

機頭係改良的360全方位眼部探頭,加強左温度控制,所以碌機時感覺好舒服。個頭暖暖地,完全無痛感亦無吉吉的感覺。美容師更幫我「戚」起條眉打,令提昇的效果更明顯添~

【無P圖紀錄】美容師先幫我碌嚴重D個邊的眼,碌完隻眼即刻「戚」左上去!淨係睇條眉都一面高一面低。

【無P圖紀錄】做完之後,眼袋即時平左好多,而且眼圈的色素都淡左。咁當然效果係因人而言,其實做一次都有效果。但我呢個係累積了千年的眼袋,可以做多幾次去加強效果。

如果大家唔想開刀,唔想有恢復期去KO眼袋、眼紋、眼圈、浮腫,就可以到DR REBORN做第四代的眼袋槍去補充膠原,一Tick過處理難攪的眼周肌膚問題。

DR REBORN係上市公司,係信心保證。係朗豪坊的旗艦店仲設有Nail & Hair Salon,等各位靚靚做完Treatment仲可以Set埋個頭,整埋指甲,零死角咁行返出去。(//∇//)

如果大家有興趣去知多少少眼袋槍的詳情,可以去DR REBORN的Facebook及網頁哦~

DR REBORN Facebook專頁

DR REBORN諮詢平台

網頁 https://drreborn.com/

=====================================

服務由DR REBORN提供,但以上分享全屬個人感受。

| 品牌合作 | 出席活動 | 產品試用 | Email : bingfooddelivery@gmail.com

標籤: #療程眼袋

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

冰糧派出所
大吃大喝之芭蕾女孩。最愛線條簡單、性格傻傻的奇怪東東。十分喜愛去嘗試新野 \(//∇//)\ | 品牌合作 | 出席活動 | 產品試用 | Email : bingfooddelivery@gmail.com