相信每個女生,每一個月份都會進貢不少銀兩買護膚品,但點樣買先最精品,大家又知唔知呢?

gratus 的月購會($180/月),就真的幫大家精選18款的產品,當中都是大家熟口熟面的皇牌產品.

而每個月可以在這18款當中任揀1件,仲要有3款的試用sample送出,給大家試用!

最重要可以送上門,連車費和時間都節省不少,大家就可以係公司或家中坐定定等收貨.

要是全新會員連續訂購首3個月($180/月),更能享用Geneoo「基因表現療程」一次,這個療程可以做到補水,改善暗啞和細紋等3大肌膚老化問題,價錢$1600!

今個月重點推介,一定是這支Bicelle皇牌Hydra B5 Gel!

雖知平時買都$329/30ml,但今個月購會只是$180/月,就已經有這支貨裝,真心覺得超值。

平時坐定定係office,身處冷氣地方,肌膚就容易乾燥.

這支Bicelle Hydra B5 Gel能夠幫肌膚注入1000倍的水潤精華。

「水潤,抗氧,再生」可以 1 take過,其水狀般的質地,已經好輕易被肌膚所滲透.

不但具有透明質酸做到補水,也具有維他命B5,可以修護受損的肌膚.

每次只需3-4滴的Bicelle B5 Gel,輕輕按摩,就能夠快速幫肌膚補水,

變得柔軟起來,我日夜使用,肌膚的亮澤和水潤度都變得升提不少!

這樣好用的精華,難怪是Bicelle皇牌Hydra B5 Gel!

快D去gratus 了解更多月購會資訊啦!

立即行動: 率先體驗gratus新推出“月購會”!

網址: https://www.gratus.com.hk/s/65BRXB

♥歡迎留言或聯絡♥ suetloklok@yahoo.com.hk

。♥。゚Facebook:。♥。゚櫻桃雨生活日誌。♥。゚

。♥。゚IG:。♥。゚kkjcherry。♥。゚

。♥。゚Blogspot。♥。゚Sina。♥。゚Ub。♥。゚she。♥。゚

。♥。゚TheZ tyle。♥。゚Weshare。♥。゚be。♥。゚Beautylife

。♥。゚Qooza。♥。゚Elle。♥。゚Qooza。♥。゚

。♥。゚Openrice: suet_lok 。♥。゚

suetlok69
喜歡簡約快樂的生活 。🐣也喜歡和他人分享🐳。 💌 suetloklok@yahoo.com.hk💌 🍤Openrice🍤: 🍨suet_lok🍦 ➡️Facebook➡️ www.facebook.com/cherryrainblog