住家飯係信義妹必需預備既項目之一。一餐美味住家飯,除咗有營養,仲可以帶來一大堆要洗的用具。∑( ̄□ ̄;) 加上信義妹生完孕傻停不了,成日都以為自己未熄爐。

今日就對PZO 智能數碼多功能蒸氣焗爐大開眼界。除咗 「無微波,零輻射」,仲可以純蒸、蒸烤、高溫蒸烤、上烤或下烤、上下齊烤、熱風對流、保溫、發酵、解凍、及高溫殺菌。一個爐就可以處理好幾樣家電既功能。最重要係有預約時間功能,無需擔心唔記熄火或者做野做到唔記得煮飯。

PZO 特有「三重鋼化玻璃門設計」、「缺水提示」及「安全童鎖」,安心又放心。
當中有38款記憶食譜,不論小炒,海鮮,麵包,蛋糕,都可以做得到。

淨重:22kg
機身尺寸 : 385 x 525 x 500 毫米 (高 x 闊 x 深)

更多產品資訊
www.leokingmall.com

 

標籤: 信義煮意
信義妹
自理虎媽,學術貓媽。同時係瘋狂DIY 二寶媽。只想好好「育兒」,拒「馭兒」。不論係外人眼中我係乜媽,只求做孩子心中最好的媽。 總結媽媽呢份工係 「錢少事多不放假,晚睡早起肝硬化」。