最近除了天氣熱,太陽都愈來愈猛喇!
出門當然唔可以唔搽防曬啦⋯⋯!!
大家用防曬最怕係又焗又笠@@塊面滿佈油光⋯⋯
我都好怕,所以最好揀清爽又唔焗就最舒服喇~
自從舊年用過Kiehl’s防曬系列就一試愛上了,
估唔到今年佢地又推出左全新的醫學全效抗污染防曬啫喱乳霜SPF50 PA++++!!
特別清爽降溫配方,有效全方位抗UV、污染、油光~
炎夏美白季節總要有一支係身邊呢!
Kiehl’s醫學全效抗污染防曬啫喱乳霜SPF50 PA++++具抗污染微粒科技及專利雙重穏定抗UV濾光分子,隔絕UVB長短波UVA的侵害及避免黑色素形成。成份中有舒緩保濕的維他命E以及抗氧化的黃芩素。
全新配方更清爽透薄,不阻塞毛孔,同時不含Paraben防腐劑、香料、油份及色素,為肌膚帶來清涼感覺及24小時保濕,發揮全面高效的防曬保護。最近天氣又熱又潮濕,呢一支防曬啫喱乳霜都可以保持清爽,好啱用架!
使用Kiehl’s醫學全效抗污染防曬啫喱乳霜要輕輕搖勻,於日曬前或按需要塗抹,同時可於化妝前使用。如果化妝粉底沒有防曬效果,就要先塗上這個喇!
啫喱乳霜的質的好輕盈易推,為肌膚帶來清涼清爽的感覺。

 

用於面部,感覺都清爽舒適,30幾度的大熱天時,面部都唔會笠痴痴同泛油光!
好多時LUNCH TIME我都會出去散步,
就算冇帶傘,一來一回係烈日下都冇曬黑到呢,
防曬同保護功效都相當可信~~

用上Kiehl’s醫學全效抗污染防曬啫喱乳霜SPF50 PA++++唔單止冇覺得平膚乾,仲好保濕架,唔會為肌膚帶來負擔~~ 完全FEEL唔到搽左防曬咁,因為佢完全唔會泛白~

 

用左兩個星期,最近勤力用,仲覺得皮膚白過之前,冇咁暗啞添!!
好快又夏天,Kiehl’s醫學全效抗污染防曬啫喱乳霜SPF50 PA++++可以話係年度必入的抗老美白防曬~~
入黎呢度了解更多資訊啦:

>>回顧Kiehl’s防曬系列分享

@Kiehlshk
#KiehlsHK
#ProtectNCorrect
#LoveSunshine
#空氣感防曬

想看到更多即時分享,可以到facebook page讚好呢!
請多多支持吧~送禮進行中~~

歡迎聯絡合作事宜:

dahlia_purple@hotmail.com
chiupurple@gmail.com

SHE.COM客席專欄
http://www.she.com/author/purplechiu/

YOUTUBE
是次產品及產品資料由品牌提供,本文章所發表的全部內容均屬個人意見及真心感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊,請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。
PurpleChiu
she.com客席編輯, 八十後Freelance Designer,愛手作、愛旅遊、愛寫Blog,相信生活是為了發現美! 歡迎邀請及聯絡: dahlia_purple@hotmail.com OR chiupurple@gmail.com