相信好多人都同我一樣,用盡不同的方法去㩒扁個眼袋!其實我真係覺得我今次好勇敢⋯ 個個都話Hifu好痛,所以我半年前先敢試做無針埋線⋯⋯ 本身諗住做眼袋槍,點知美容師建議我呢個情況做Hifu會Keep得耐少少,所以我就好似食左炮子彈就去做Hifu。

近年多左單次式收費的美院院,而今次介紹的係其中一間。佢地無Package,只係每次黎就比一次錢,明碼實價。

今次去的美容院係位於中環蘭桂坊個頭的商廈內,由於只係搬左黎數個月,所有設施都好靚好新淨。我特別鍾意佢的裝修,個感覺就好屋企般,超級舒服(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 而且牆上都掛滿不同的美容證書,大家都可以做得安心又放心。

入到Treatment Room放低袋就開始Treatment啦。

美容師幫我搽了Gel於眼周後,就先用3.0mm的頭打一次作緊緻用,之後再用1.5mm的頭作去眼圈用。美師師更分享自從佢地換左個Gel,痛感大大降低左(◐‿◑) 幫我打眼個時,我更係無痛感!(//∇//) 係零痛感呀痴線!

打完一隻眼,已經覺得個眼袋Firm左好多,而且我係100%素顏+無P圖架(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 平時我最腫最勁眼袋的左眼,即時都平復左好多,效果好滿意呀~(//∇//)

哈,比我揾返我2個月前唯一個張無用美顏的相⋯ 再比一張Treatment後一星期的相~雖然笑的時候眼袋仍然在,但一睇就見到分別巧大哦~

好多人都有問我有無單次收費的美容院推介,呢間認真不錯,而且價錢又唔貴,我自己都會考慮課金再去,大家如果有興趣打Hifu/做機都可以試試。

Queen Medical Beauty

地址: 中環蘭桂坊1號 13樓

電話:6092 8367 (所有療程必須預約)

Facebook:www.facebook.com/Queen-Medical-Beauty

=====================================

產品由Queen Medical Beauty提供,但以上分享全屬個人感受。

| 品牌合作 | 出席活動 | 產品試用 | Email : bingfooddelivery@gmail.com

標籤: HIFU眼袋
冰糧派出所
大吃大喝之芭蕾女孩。最愛線條簡單、性格傻傻的奇怪東東。十分喜愛去嘗試新野 \(//∇//)\ | 品牌合作 | 出席活動 | 產品試用 | Email : bingfooddelivery@gmail.com