波媽真係連飲水都會肥!點算好?其實年紀有返咁上下,新陳代謝慢咗好多。叫我食少啲真係有啲難度(而實際上我唔係真係食好多嘢㗎咋…)可以試下日本榮進製藥嘅「少女茶花丸」!聽個名覺得好夢幻,咩嚟㗎呢?佢唔係減肥藥,佢係用來抑制熱量吸收嘅supplement!即係話,食嘢之前,食兩粒,可以減少卡路里嘅吸收,自然就可以「冇咁肥」啦!2018年,少女茶花丸喺日本係保健產品同瘦身產品no.1!咁多日本女士都食緊,立即信心大增呀!

每食用份量含高達100mg的高濃度日本茶花精華,有效抑制熱量吸收。日本臨床證實,茶花精華有效阻截醣化反應、抑制脂肪吸收及抗氧化,令皮膚細胞回復更好的狀態。持續一個月每天攝取100mg茶花的女性,與對照組比較,無論是體重,大腿圍,腰圍及BMI值都有明顯的下降,就連最難減的大腿圍也可減到!

少女茶花丸細細粒容易食,餐前兩粒冇乜難度。茶花富含蛋⽩質、茶多酚、茶多糖、茶皂素、⿈酮類,如氨基酸、維⽣素、微量素和超氧化物歧化酶(SOD)、可可鹼等多種活性物質,有助抑制⼈體新陳代謝過程中產⽣嘅⾃由基,對體內機能有抗氧化作⽤,除咗頭先講嘅控制身體對熱量的吸收之外,仲可以預防⽪膚⽼化,呵呵,估唔到可以一邊減肥一邊美顏添~

波媽覺得減肥嘅嘢,唔辛苦過流過汗點都係唔得嘅。因為減肥除咗重視數字之外,建立返緊致嘅肌肉一樣都好重要。所以唔係話食咗supplement就可以瞞天過海!不過講真,過咗三十歲之後唔係話跑兩跑或者食少兩餐就會瘦返落嚟,靠啲外力幫下無可厚非。所以少女茶花丸絕對係有佢一定嘅幫助!既然有心減肥就要工欲善其事,大家一齊做運動再加埋少女茶花丸雙管齊下啦!!

 

 

少女茶花丸
銷售點:屈臣氏
https://bit.ly/2Uj12fA
https://www.facebook.com/eishin.hongkong/

 

 

**產品/產品資料由品牌提供,真心分享,但畢竟大家DNA不同,效果因人而異。歡迎電郵查詢。

 

ngayiellie@gmail.com
http://www.facebook.com/popcornellie
http://instagram.com/popcornellie
http://popcorn-express.tumblr.com

popcorn55
八十後在職媽媽,從無憂無慮的二人世界跳到憂柴憂米的三人家庭。因為工作關係,過著男主內女主外的生活。每天忙著返工和吃喝玩樂,決定以「最少的時間留著最多的青春」為人生課題。