#Beauty

分階段貼心之選 ~黑人Jolly Junior兒童牙膏牙刷~

小朋友刷牙好多時揀味道外,就係揀公仔,有自己喜歡的公仔特別刷得開心。

黑人Jolly Junior 牙刷牙膏除咗有可愛鬆弛熊,牙膏仲有分階段適用系列,分別係2~6歲,6~10歲同10歲以上。唔同階段有唔同配方適合番小朋友成長需要。

2~6歲係低氟含鈣配方。2至6歲的琺瑯質較薄,容易磨損,用低氟配方能有效減少蛀牙機會。

大家仲可以 Download 黑人牙膏齊齊刷 app, 學習刷牙正確方式。

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.darlie.brushup

Apple: https://itunes.apple.com/sg/app/darlie-brush-up/id1238059332?mt=8

 

 

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

信義妹
自理虎媽,學術貓媽。同時係瘋狂DIY 二寶媽。只想好好「育兒」,拒「馭兒」。不論係外人眼中我係乜媽,只求做孩子心中最好的媽。 總結媽媽呢份工係 「錢少事多不放假,晚睡早起肝硬化」。