成熟一輩的成日都同信義妹講,女人唔補好易老。呢句說話講得真係無錯。現今做女人唔容易,要搵到錢,又要顧得家,周身刀張張都要利。壓力大到連個樣都殘得快。

所以要趁年輕時就開始keep住個靚樣啦~ 最重要係由內開始保養!

知唔知女人腎不好係會變老變醜架,面色暗淡、脫髮、手腳冰冷、月事不順、虛胖、常腰酸背痛等等都係關個腎事!

淮山、黑芝麻、黑豆、核桃、杞子等都屬於補腎食材,有助預防腎虛,但無時間去煲既話,就可以揀草姬滋陰珍寶啦!裡面的成分主要有龜板、鹿角、人蔘、枸杞、黑芝麻、黑大豆、珍珠粉等等,可以滋補調養、安神美顏。

一樽有60粒,平日保養就每日一粒就夠架啦!如果想加強保養的話,每日兩粒啦!

信義妹就每日一粒,食完好瞓咗,深層睡眠既時間多咗,起身就自然容光煥發啦,仲有連手腳冰冷都有改善,面色紅潤有精神!

更多資料隨意門⬇⬇
https://herbs.hk/product/herbs-women-vital-super/

萬寧有售
網上購買 : https://bit.ly/2gqKAUH

 

 

 

 

 

信義妹
自理虎媽,學術貓媽。同時係瘋狂DIY 二寶媽。只想好好「育兒」,拒「馭兒」。不論係外人眼中我係乜媽,只求做孩子心中最好的媽。 總結媽媽呢份工係 「錢少事多不放假,晚睡早起肝硬化」。