#Beauty

評價揭露——我的德善健髮療程經驗:一場呃人的治療之旅

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。

-

我就話吖,我係個女仔,但係咁啱發現自己頭髮漸漸變少,甚至有啲地方開始冇咗頭髮,咁叫做女性雄禿啦。咁嚟講下我嘅經歷啦。

 

起初其實係覺得唔係咁嚴重,可能以為只係暫時嘅事,所以無乜理會。但係日日見到鏡入面嘅自己,都會心情唔好咁,覺得好唔自在。睇返舊相,覺得自己頭髮以前咁密嘅時候好開心,同而家嘅自己比較,心情真係好大轉變。

 

之後我開始嘗試唔同方法,例如換啱嘅洗髮水、護髮素,甚至試過食啲聽講有幫助嘅食物補充營養。但係成效都唔太大,頭髮嘅狀況冇乜改善。我都會上網搵資訊,了解下有咩其他方法或者治療可以試下。

 

有時候會覺得有啲人望住我嘅頭髮稀疏,唔係咁多,心情真係好唔舒服。有時會搵啲髮型來掩飾,但係有時又會擔心佢哋會唔會更加凸顯我嘅雄禿問題。

 

-

喺朋友同家人面前,我會盡量保持自信,唔想佢哋為我擔心。但係內心其實都有啲不安,會擔心對方會點睇我。有時都會搵啲帽子或者頭巾嚟襯托自己,唔讓大家太注意我嘅頭髮問題。

 

當初我真係好希望可以解決我嘅女性雄禿問題,所以我決定試下一個叫做德善健髮中醫藥健髮療程嘅治療方法。我上網搵咗好多資料,見到有啲人話呢個療程有效,就打算一試。

 

我預約咗療程,第一次去嘅時候,醫生同我詳細咁傾咗吓,話佢地會用中醫藥配合針灸同其他療法,幫助改善頭髮嘅狀況。聽落都覺得好專業,所以我就開始進行治療。

 

整個療程要持續幾個月,期間我要定期去醫院進行針灸同服用中醫藥。開始嘅時候,我都有啲期待,覺得可能真係會有改善。但係,時間一日日過,我發現頭髮冇咩變化,反而有啲地方變得更加稀疏。

-

 

每次去醫院,醫生都會傾下同我,問我有冇其他不適,然後就繼續進行治療。但係,即使我有啲擔憂同不滿,我都係堅持咗,希望效果係需要時間嘅。

 

不過,到咗療程完嘅時候,我嘅頭髮情況冇咩改善,甚至有啲地方變得更加嚴重。我感覺好失望同無助,因為我投入咗好多時間同金錢,但結果係失敗。我嘗試咗一個所謂有效嘅方法,但最終都冇幫助到我。

 

後嚟見到 New Beauty F8 生髮療程嘅廣告,聽講佢有好多人成功改善頭髮問題,我就決定試下。

-

 

New Beauty F8 生髮療程採用醫療級低能量軟激光技術,能量深入頭皮,增強毛細血管同毛乳頭嘅健康,仲會導入強力養髮因子,喚醒頭皮,激活新髮。

 

開始嘅時候,醫生會詳細檢查我嘅頭皮狀況,然後制定個人化嘅治療計劃。治療過程唔會太痛,而且醫生同護理人員都好細心,時刻留意我嘅舒適度。

 

我要每個星期去一次診所,進行療程。療程包括用專業嘅機器進行頭皮按摩同護理,令頭皮血液循環更好,有助促進生髮。同時,佢哋都會用天然嘅產品幫助滋養頭皮同毛囊。

 

-

New Beauty F8 生髮療程嘅醫療級低能量軟激光可以直達頭皮嘅深層,有效咁促進頭皮嘅血液循環,啟動毛細血管同毛乳頭嘅生長,加快皮膚組織嘅更新,令毛囊重新獲得能量,幫助新髮嘅生長。呢個療程全面重建強壯嘅頭皮環境,適合頭髮持續強健生長,培養濃密嘅秀髮。

 

經過幾個月嘅持續治療,我開始見到改變。我嘅頭髮唔止冇再繼續稀疏,而且變得更加健康同有光澤。有啲地方原本已經冇咗頭髮,而家都有少少毛茸茸嘅新生髮。

 

而家我已經完成整個療程,我嘅頭髮質地同數量都比以前好多咗。我真係好感激 New Beauty F8 生髮療程,佢哋幫助我重拾自信同美麗。如果你有同樣嘅困擾,我真係好推薦你去試下,因為呢個療程係我真係覺得好有效同成功嘅!

立即體驗:F8 生髮療程

-

*本頁面的文章內容由Blogger撰寫、提供及發佈,不代表本站立場。本站對所有Blogger文章的圖文內容、立場、真實性、資料準確性,均不負任何法律責任。